دانلود مقاله کارورزی با عنوان دانلود گزارش کارآموزی شرکت سازگار بنای دز در قالب ورد و قابل ویرایش و در ۵۴ صفحه گرد آوری شده است. در زیر به مختصری از آنچه شما در این فایل دریافت می کنید اشاره شده است.
تاریخچه شرکت :
شرکت سازگار بنای دز در تاریخ ۱۱/۷/۱۳۷۷ تأسیس شد . سهامداران این شرکت مهندس عبدالرحمن بیدمال و آقای عبدالرسول اندرراد میباشند که ضمناً آقای اندر راد به عنوان رئیس هیئت مدیره نیز مشغول فعالیت میباشند .
مجموعه فعالیتهای گذشته :
۱- اجرای دو دهانه کلوزت ۶۴ اینچ در محور اهواز – آبادان .
۲- اجرای هفت دهانه سیفون به اندازه ۵۲ اینچ در جاده اروند کنار- آبادان
۳- کلینیک تخصصی بیمارستان امام علی (ع) واقع در تیپ ۲ دزفول .
۴- اجرای شبکه فاضلاب پادگان پشتیبانی منطقه ۶ به قطر ۴۰۰ میلیمتر
۵- احداث دو بلوک چهار طبقه ۳۲ واحدی به کاربرد مسکونی در پشتیبانی منطقه ۶ دزفول
مقالههای در حال ساخت
۱- بنای یادمان شهدای شهرستان دزفول واقع در میدان شیخ انصاری با ۴۰/۲۷ متر ارتفاع و از نوع اسکلت بتنی .
۲- اجرای حسینیه بزرگ ثارالله به مساحت ۶۰۰ مترمربع واقع در جاده ساحلی رو به روی بقعه رودبند . این ساختمان نیز با اسکلت بتنی میباشد .
پیکنی در زمینهای کلنگی ودج و زمینهای نرم
پیکنی در زمینهای کلنگی ودج و زمینهای نرم باید مطابق اندازههای داده شده در نقشهها و دستور کارها انجام گیرد .
چنانچه جنس زمین اقتضا نماید جهت جلوگیری از ریزش سطوح گود برداری شده و طبق دستور کارهای صادره از طرف دستگاه نظارت چوب بست لازم انجام خواهد شد و مسئولیت اجرای صحیح عملیات از نظر مسائل فنی و اجرایی با پیمانکار بوده و در صورت هر گونه خرابی و ریزش به هزینه پیمانکار و با نظارت مهندسین مشاور وضع زمین به حالت طبیعی باز گرانده میشود .
خاکریزی
خاکریزی ممکن است روی سطوح خاکبرداری شده یا روی زمین طبیعی پس از برداشتن خاک نباتی انجام میشود و سپس باید آبپاشی و تا تراکم ۹۵% به روش آشومدیفیه کوبیده شود . چنانچه خاک حاصل از خاکبرداری و گود برداری با توافق مهندسین مشاور برای استفاده در خاکریزیها مناسب تشخیص داده شود میتوان از آن استفاده نمود و در غیر این صورت مصالح جدید یا ترکیبی مناسب از مصالح جدید و مصالح موجود را که دانهبندی پیوستهای تشکیل دهند میتوان استفاده نمود .
مصالحی که در خاکریزیها بکار میرود باید کاملاً تمیز بوده و فاقد مواد آلی گیاهی و مواد نامساعد دیگر باشد . مصالح خاکریزی باید در قشرهای حداکثر ۲۰ سانتیمتر پخش و تسطیح و تا رطوبت اپتیمم مرطوب و با غلطک مناسب کوبیده شود. میزان کوبیدگی مورد نیاز در کلیه قشرهای خاکریزی باید از ۹۵% تراکم به روش آشو مدیفیه اصلاح شده کمتر نبوده و در هر حال طبق دستور کارهای صادره از طرف دستگاه نظارت باشد .
تهیه مصالح خاکریزی
مصالح خاکریزی شامل مصالح طبیعی ( مخلوط رودخانهای یا ترکیبی از شن و ماسه ) بدون گل و لای و لجن و روئیدنیها و خاک نباتی و مواد مضر دیگر باشد و جنس دانههای تشکیل دهنده آن سخت و با دوام باشد .
بتن چیست ؟
بتن در مفهوم بسیار وسیع به هر ماده یا محصولی که از یک ماده چسبنده با خاصیت سیمانی شدن تشکیل شده باشد اتلاف میشود . این ماده چسبنده عموماً حاصل فعل و انفعال سیمانهای هیدرولیکی و آب میباشد . حتی امروزه چنین تعریفی از بتن شامل طیف وسیعی از محصولات میشود . بتن ممکن است از انواع مختلف سیمان و نیز پوزولانها ، سرباره کورهها ، مواد مضاف ، گوگرد ، مواد افزودنی ، پلیمرها ، الیاف و غیره تهیه شود . هم چنین در نحوه ساخت آن ممکن است از حرارت ، بخار آب ، اتوکلاو ، خلاء ، فشارهای هیدرولیکی و متراکم کنندههای مختلف استفاده شود . در اینجا سعی میشود از بتنی صحبت شود که مخلوطی از سیمان و آب و سنگدانه و در نهایت مواد افزودنی است .
اولین سؤالی که در اینجا مطرح است این است که ارتباط بین مواد تشکیل دهنده مخلوط بتن چیست ؟ سه امکان وجود دارد : ابتدا ممکن است تصور شود که اصل ماده ساختمانی ماده چسبندهای است که از هیدراتاسیون سیمان و آب ناشی شده است و سنگدانهها به عنوان مواد ارزان و پر کننده این ماده چسبنده میباشد . امکان دوم این است که سنگدانههای درشت به عنوان سنگهای بنائی که توسط ملات به هم پیوستهاند در نظر گرفته شود و این ملات ، دوغاب سیمان و سنگدانههای ریزدانه باشد . امکان سوم این است که بتن بعنوان مادهای از فاز مختلف یعنی سیمان هیدراته شده و دانههای سنگی در نظر گرفته شود .
بنابراین خواص بتن به خواص هر یک از فازها و فصل مشترک این دو فاز بستگی دارد . هر یک از نظریات دوم و سوم محدودیتهایی داشته و میتوانند برای بیان رفتار بتن به کار روند ، لیکن در نظریه اول این مسائل وجود ندارد . اگر تصور شود که میتوان سیمانی ارزانتر از سنگدانهها نیز تهیه کرد ، این سؤال پیش میآید که آیا میتوان سیمان و آب را به تنهایی به عنوان یک ماده ساختمانی ( بتن ) به کار برد ؟ پاسخ قطعاً منفی خواهد بود و علت آن تغییرات حجمی بالای خمیر سیمان میباشد . جمع شدگی خمیر خالص سیمان تقریباً به ۱۰ برابر جمع شدگی بتنی با ۲۵۰ کیلوگرم سیمان در مترمکعب میرسد . همین مسائل برای خزش و وارفتگی نیز مطرح است . علاوه بر این حرارت زیاد تولید شده ناشی از مصرف سیمان به مقدار زیاد ، به خصوص در آب و هوای گرم به سبب ایجاد ترک خواهد شد . هم چنین مشاهده میشود که سنگدانه ما نسبت به خمیر سیمان در مقابل حملات مواد شیمیایی پایدارترند اگر چه خمیر سیمان ینز در این محیطهای خورنده نسبتاً پایدار است . بنابراین صرف نظر از قیمت ، مواد سنگی در بتن بسیار مفید خواهند بود
فهرست مطالب
فهرست تاریخچه شرکت
پی کنی در زمینهای کلنگی و دج و زمین های نرم
خاکریزی
تهیه مصالح خاکریزی
بتن چیست ؟
مواد تشکیل دهندهء بتن
دانه بندی بتن
نمونه برداری و آزمایش
اختلاط آزمایشی
پایایی ( دوام ) بتن
نسبت آب به سیمان
کارایی بتن
اسلامپ
حمل بتن
تدارکات پیش از بتن ریزی
متراکم کردن بتن (ویبراتور)
کار با ویبراتور ( دستگاه لرزاننده )
بتن با کیفیت خوب
آب
مواد مضاف
فنداسیون
عملکرد فنداسیون
انواع شالوده ها
علل استفاده از فولاد
انئاع فولاد مصرفی در بتن
حفاظت وانبار کردن فولاد
میلگرد گذاری ساده شالودهها
میلگرد انتظار در پی طبقات
پوشش بتن میلگردها
حداقل سطح میلگرد در شالوده های بتنی
شناژ افقی تحتانی ( شناژ رابطبین فنداسیون )
ستون و عملکرد آن
انواع ستون از نظر شکل مقطع
پی صفحه ای
نکاتی که باید در بتن ریزی سازهها مسلح رعایت کرد.
بتن ریزی در هوا گرم
بتن ریزی در هوای سرد
بتن ریزی داخل شبکه
قالب بندی (مقدمه )
نقش قالب بندی
هدف ازقالب بندی
انواع قالب
شمع فلزی
هزینهء قالب بندی
مواد آزاد کننده قالب
باز کردن قالب
انواع سیمان
حداقل مقدار سیمان
بتن و بتن آرمه
مقاومت بتن
بتن با حباب هوا
ویژگی های مهم بتن
بتن ریزی با دستگاه
معایب وجود هوا در بتن
وسایل تراکم
فرمت فایل: WORD
تعداد صفحات: 54
مطالب مرتبط