دانلود گزارش کار آناتومی حرکتی و توانایی های ورزشی زانو آسیبهای ورزشی زانو گزارش کار آز معماری درباره آناتومی حرکتی ورزشی زانو حرکات ورزشی زانو اسیب شناسی ورزشی زانو صدمات ورزشی زانو حرکات ورزشی برای زانو درد حرکات ورزشی برای تقویت زانو حرکات ورزشی برای زانوی پرانتزی
موضوع : گزارش کار آناتومی حرکتی و توانایی های ورزشی (زانو)
توجه : این گزارش کار شامل فایل سی شارپ و فایل ورد می باشد
فایل سی شارپ به گونه ای می باشد که درصد آسیب دیدگی زانو را مشخص می کند ، یعنی باید قد ، وزن و درجه چرخش زانو را وارد نرم افزار کرده و نرم افزار بررسی کرده و بصورت کاملا اتوماتیک میزان آسیب دیدگی را مشخص می کند ، همچنین نظر کارشناس فوتبال نیز مطرح می شود..
فایل Word شامل :
ساختمان بدن ما به گونه ای است که برای فعالیتهای معینی دارای قابلیت بیشتر و برای سایر فعالیتها دارای قابلیت کمتری است.
زانو مفصل بسیار پیچیده ای است که نیاز به مطالعه جزئیات آن می باشد. حرکاتی که در مفصل زانو انجام می گیرد عبارتند از : خم کردن زانو (تا کردن) راست کردن(دراز کردن) و نیز چرخش داخلی و خارجی و بخش پایینی پا می باشد.
پارگی لیگامنت کروشیت قدامی یکی از صدمات عمومی در فوتبال است. این صدمه هنگامی رخ می دهد که بازیکن در ناحیه پشتی و پایینی پای خود مورد اصابت ضربه مستقیم واقع گردد . لیگامنت کروشیت خلفی نیز هنگامی که بخش پایینی پا به سمت عقب تحت فشار قرار گیرد و یا هنگامی که زانو بیش از حد کشیده شود دچار صدمه می گردد. عضلات پهن و عضلات راست رانی مجموعا تحت عنوان عضله چهارسر رانی خوانده می شود (چهارسرران). وظیفه آنها بازکردن زانو و ثابت کننده و هدایت کننده کشکک زانو است تا بطور صحیح در حفره ای که توسط لقمه های استخوان ران بوجود آمده است قرار گیرند.
هرچه بدن بیشتر روی پنجه پا بلند می شد بازوی اهرمی آن (یعنی توانایی چرخش قوزک پا) کمتر شده و از تاثیر عمل آن برای بلند کردن بدن روی انگشتان پا به شدت کاسته می شد.
مهمترین تا کننده ها عضلات ساق پا عضلات پا می باشد ، هرچند عضلات دیگری در تاکردن ساق پا موثرند که تاندون آنها از شیب قوزک پا عبور می کند. مهمترین بازکننده ها در جلوی بخش پایینی پایین استخوان های درشت نی و نازک نی قرار دارد.تاندون های آنها درروی پا در قسمت پایینی استخوان درشت نی به آسانی لمس می شود. دو عضله ای که تاندون های آنها در بخش پایینی قوزک جانبی یا خارجی احساس می شود سبب حرکت پرونیشن (چرخش داخلی) می گردد.چرخش خارجی پا اکثرا توسط عضلاتی که تاندون های آن ها از بخش خلفی و پایینی قوزک داخلی پا عبور می کندانجام می شود
فهرست مطالب
تاثیرات عضلات برروی بدن۳
گشتاور چیست۴
ویژگی اجزای بدن انسان۷
فعالیتهای معین ساختمان بدن۱۲
مفصل زانو۱۵
عملکرد همزمان لیگامنتهای ۱۶
عضلات مفصل زانو۱۷
حالت برای تقویت عضله راست ۱۹
نمونه هایی از فشار های وارد به مفصل زانو ۲۳
تاکننده های زانو۲۸
همسترینگ۲۹
تمرینات انعطاف پذیری تاکننده های زانو۳۰
تمریناتی برای تقویت نیروی های تاکننده زانو۳۲
ساق و کف پا۳۵
حرکات پا ۳۹
اسکلت کف پا۴۰
عضلات پا۴۲
خلاصه۴۶
منابع و ماخذ۴۷
این گزارش کار شامل عکس می باشد
فرمت فایل: WORD
تعداد صفحات: 47
پس از ثبت دکمه خرید و تکمیل فرم خرید به درگاه بانکی متصل خواهید شد که پس از پرداخت موفق بانکی و بازگشت به همین صفحه می توانید فایل مورد نظر خورد را دانلود کنید. در ضمن لینک فایل خریداری شده به ایمیل شما نیز ارسال خواهد شد. لینک دانلود فایل به مدت 48 ساعت فعال خواهد بود.
مطالب مرتبط