دانلود گزارش تخصصی یادگیری رشته ی خیاطی و تاثیر آن در آینده شغلی
چکیده:
خیاطی هنری که با از سرگذراندن تغییرات بسیار از دوره دستدوزی به امروز که بهترین و پیشرفتهترین ابزار در اختیار شاغلین این عرصه است، طی سالها توانسته چرخهای زندگیهای بسیاری را با حرکت سوزنها بر روی پارچههای رنگارنگ بچرخاند و علاوه بر اشتغال تعدادی در این حرفه، آثار بینظیری را نیز برجای گذارد.
خیاطی به عنوان یکی از مشاغل هنری، پیشه بسیاری از افراد به خصوص بانوان، در تمام دورهها مورد توجه و استفاده بوده است که امروزه با بهرهمندی از تکنولوژی روز، ابزار جدید و آموزشهای مناسب به عنوان یکی از رشتههای تخصصی در مراکز آموزشی مختلف از هنرستانهای کار و دانش گرفته تا مراکز آموزش عالی و آموزشگاههای فنی و حرفهای به علاقهمندان در دورههای سنی مختلف تدریس میشود.
مقدمه:
اگر به پارچه و مد و لباس علاقه زیادی داشته و فرد منظم و دقیقی هستید، این شغل مناسب شماست.
خیاطی هنر و حرفه دوخت انواع لباس، پرده و … است. خیاط فردی است که بر اساس سفارشات مشتریان به دوخت انواع لباس، پرده و … می پردازد. برخی از خیاط ها به صورت فردی و برخی در کارگاه های خیاطی یا شرکت های تولید لباس، همراه گروهی از خیاط ها کار می کنند.
هنر خیاطی در بسیاری موارد با هنرهای دیگر مانند بافتنی، رودوزی، تکه دوزی، قلاب بافی، سنگ دوزی، مروارید دوزی و … در ارتباط است و خیاط در دوخت سفارشات خود از آنها استفاده می کند.
خیاط باید انواع پارچه را شناخته و در دوخت ودوز مهارت داشته باشد. همچنین داشتن خلاقیت و مهارت در طراحی برای این شغل لازم است.
فهرست
چکیده: ۲
مقدمه: ۳
* چه گروهی از افراد متقاضی فراگیری خیاطی هستند؟ ۴
* آیا همچنان میتوان به رشته خیاطی به عنوان حرفهای برای تامین معیشت نگریست؟ ۴
* توصیه به بانوان علاقمند به آغاز یک کسب و کار چیست؟ ۶
ساعت کاری: ۶
وظایف خیاط ۷
مهارت و دانش مورد نیاز ۸
نحوه ورود به شغل خیاطی ۹
فرصت شغلی و بازارکار خیاطی ۹
میزان درآمد خیاط ۱۰
شخصیت های مناسب این شغل ۱۱
نتیجه گیری: ۱۲
منابع: ۱۳
فرمت فایل: WORD
تعداد صفحات: 13
مطالب مرتبط