دانلود اقدام پژوهی چگونه توانستم بی علاقگی وبی انگیزگی به درس انشا را در دانش آموزان مدرسه کوثر برطرف کنم؟
چکیده
نوشتن فرصتی برای اندیشیدن، تجسم نمودن و به خاطر آوردن است. دیدگاه مشترک دربارهٔ نوشتن بدین قرار میباشد، که نوشتن برقراری ارتباط و انتقال اطلاعات و عقاید از طریق نظامی از نشانههای مکتوب است. در واقع نوشتن یک آفرینش و خلاقیت تام است که در یک طرف آن خلق افکار و اندیشهها و در طرف دیگر نظم بخشی این اندیشهها در قالبهای زبانی مورد نظر قرار دارد.
در اقدام پژوهی حاضر مشکلاتی که در نوشتن یک انشای مطلوب بر سر راه دانش آموزان کلاس دوپایهٔ اول و دوم راهنمایی مدرسه کوثر واقع در شهرستان علی آبادکتول وجود داشت شناسایی گردید سپس با توصیف وضعیتی که دانش آموزان و معلم در آن قرار داشتند و گردآوری شواهد ۱ مسئله شفاف سازی شده، با روشهایی گوناگون که با توجه به مشکلات متعدد نگارشی، صرفی و نحوی دانش آموزان به کار گرفته شده بود تا حدود زیادی موانع برطرف و افقهای جدیدی برابر چشم دانش آموزان برای نوشتن انشا باز گردید و این از بازخورد رفتار دانش آموزان و بررسی انشاهای آنان روشن گردید در نهایت یافتههای زیر از این مقاله حاصل شد:
۱- انجام فعالیتهای گروهی باعث افزایش علاقه مندی دانش آموزان به درس وایجاد رقابت سالم دربین آنها میگردد.
۲- به کار بردن لوازم ومواد آموزشی و استفادهٔ مناسب از کتابخانه باعث عینی تر شدن مطالب وافزایش یادگیری میگردد.
۳- انجام فعالیتهای عملی در جریان آموزش علاوه بر تقویت رابطهٔ عاطفی بین معلم ودانش آموزان کلاس را از حالت خسته کنندگی خارج کرده، آن را، هم برای معلم و هم برای دانش آموزان لذت بخش تر مینماید.
واژههای کلیدی:
اقدام پژوهی، انشا، روشهای نوین، مقطع راهنمایی، یادگیری
فرمت فایل: WORD
تعداد صفحات: 14
مطالب مرتبط