این پروپوزال در مورد بررسی ارتباط پیش بینی سود و تصمیم گیری سرمایه گذاری (رشته حسابداری) می باشد. پروپوزال کامل و آماده ، نگارش حرفه ای براساس اصول پروپوزال نویسی ، منبع نویسی داخل متن و پاورقی
مقدمه:
تصمیمات سرمایه گذاری شرکت ها به مدیرانی برای پیش بینی جریان نقدی مورد انتظار از سرمایه گذاری های بالقوه نیاز دارد. اگرچه این پیش بینی و تخمین، یک جزء حیاتی از سرمایه گذاری موفق بوده و وابسته به ارزش شرکت می باشد، اما بیش ترین این پیش بینی ها داخلی بوده و در نتیجه به طور مستقیم قابل مشاهده توسط ذینفعان خارجی نیست.
با این حال انتظار می رود که توانایی پیش بینی پروژه ها توسط مدیریت، که از نوع پیش-بینی های داخلی است، در پیش بینی های خارجی و داوطلبانه مدیریت، مانند پیش بینی سود ظاهر گردد (گودمن و همکاران ،2013). بنابراین این نوع از پیش بینی ها که به طور داوطلبانه افشاء می گردد، ممکن است برای سهام-داران خارجی پر ارزش باشد؛ نه تنها به خاطر فراهم آوردن انتظارات مدیران از سود دوره بعدی، بلکه به دلیل افشای اطلاعات در مورد دانش مدیران از محیط اقتصادی شرکت؛ و توانایی پیش بینی چشم انداز تجاری درآینده،که یک جزء اصلی در فرآیند تصمیم گیری سرمایه گذاری می باشد.(ترومن ،1986)
سود یکی از اقلام مهم و اصلی صورت های مالی است که توجه استفاده کنندگان صورت های مالی را به خود جلب می کند. سرمایه گذاران، اعتباردهندگان، مدیران، کارکنان شرکت ها، تحلیل گران، دولت و دیگر استفاده-کنندگان صورت های مالی از سود به عنوان مبنایی جهت اتخاذ تصمیم های سرمایه گذاری، اعطای وام، سیاست پرداخت سود، ارزیابی شرکت ها، محاسبه مالیات و سایر تصمیم های مربوط به شرکت استفاده می-کنند(قاسمی،1384).
میزان سودآوری یک شرکت از مهم ترین معیارهای ارزیابی شرکت ها توسط سرمایه گذاران است. سودهای گزارش شده شرکت، اطلاعات مربوط به گذشته هستند، ولی با توجه به آن ها می توان نحوه فعالیت شرکت و میزان موفقیت آن را در گذشته ارزیابی نمود. چنان چه سرمایه گذاران گذشته را مبنایی برای آینده قرار دهند، آن-ها با استفاده از اطلاعات گذشته می توانند حدس بزنند که در آینده وضعیت شرکت چگونه خواهد بود، ولی تنها این یک حدس است که براساس اطلاعات گذشته بدست آمده است، در حالی که آینده ممکن است با گذشته تفاوت داشته باشد(عربی مزعه شاهی،1380). و اما سرمایه گذارا ن نیازمند اطلاعاتی راجع به آینده شرکت می-باشند(روگرز و همکاران ،2009).
بنابراین با توجه به این نیاز و نیازهای دیگر استفاده کنندگان و سرمایه گذاران، مدیران نسبت به پیش بینی سود هر سهم اقدام می کنند. پیش بینی سود و تغییرات آن به عنوان یک رویداد اقتصادی از دیرباز مورد علاقه سرمایه-گذاران و مدیران و تحلیل گران و دیگر استفاده کنندگان بوده است. مهم ترین منبع اطلاعاتی سرمایه گذاران و دیگر استفاده کنندگان پیش بینی سود ارائه شده توسط شرکت هاست(ملکیان و همکاران،1389).
در ایران نیز، براساس ردیف (7) بند (ج) مدیران شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران، موظف هستند که پیش بینی درآمد متعلق به هر سهم خود را به صورت سه ماهه و یک ساله برآورد و حداکثر 20روز بعد از پایان دوره سه ماهه به مدیریت نظارت بر شرکت های سازمان بورس اوراق بهادار تهران ارسال نمایند (لطفی و حاجی پور، 1389).
فهرست مطالب:
مقدمه
بیان مسئله
پیشینه تحقیق کامل: خارجی و داخلی
ضرورت و اهمیت موضوع
اهداف تحقیق: اهدف اصلی و فرعی
سوالات تحقیق: سوالات اصلی و فرعی
فرضیات تحقیق: فرضیات اصلی و فرعی
روش تحقیق
جامعه، نمونه ی آماری
روش تجزیه و تحلیل داده ها
جدول زمانبندی شده انجام پایان نامه
منابع فارسی کامل
منابع انگلیسی کامل
فرمت فایل: WORD
تعداد صفحات: 28
مطالب مرتبط