پاورپوینت بررسی خطر حسابرسی و اهمیت آن

پاورپوینت بررسی خطر حسابرسی و اهمیت آن به تعریف خطر حسابرسی و انواع آن می‌پردازد. خطر حسابرسی به احتمال ارائه گزارش نامناسب حسابرس به دلیل عدم کشف تحریف‌های با اهمیت در صورت‌های مالی اشاره دارد. این پاورپوینت شامل توضیح خطرهای حسابرسی از جمله خطر رد نادرست، خطر پذیرش نادرست، خطر تحریف با اهمیت، خطر ذاتی، خطر کنترل و خطر عدم کشف است. همچنین، روش‌ های محاسبه و مدیریت این خطرات، و اهمیت شناخت فعالیت‌ های واحد مورد رسیدگی و سیستم‌های کنترل داخلی را مورد بررسی قرار می‌دهد.

خطر حسابرسی

تعریف خطر حسابرسی

خطر حسابرسی به این خطر اشاره دارد که حسابرس ممکن است بدلیل عدم کشف تحریف با اهمیت صورت های مالی یا به دلیل خطا یا تقلب، گزارش فاقد صلاحیت انتشار دهد. یعنی خطر اینکه حسابرس نسبت به صورت های مالی دارای تحریف با اهمیت، نظر نامناسبی ارایه کند. خطر حسابرسی هم در مرحله ی برنامه ریزی و هم در اجرای عملیات مورد توجه حسابرسان می باشد. خطر حسابرسی تابعی از خطر تحریف با اهمیت صورتهای مالی و خطر عدم کشف است. خطر تحریف با اهمیت یعنی خطر وجود تحریف با اهمیت در صورتهای مالی و خطر عدم کشف به معنای آن است که حسابرس این تحریفها را کشف نکند.

حسابرس باید روشهای حسابرسی را برای تشخیص و برآورد خطرهای تحریف با اهمیت اجرا کند و با طراحی و اجرای روشهای حسابرسی مناسب در برخورد با خطرهای مزبور، خطر عدم کشف را محدود و خطر حسابرسی را تا سطح قابل قبول کاهش دهد. این فرآیند، مدیریت خطر حسابرسی نامیده می شود.

انواع خطر های حسابرسی:

۱- خطر رد نادرست (خطر آلفا): در مواردی رخ می دهد که صورت های مالی از تمام جنبه های با اهمیت مطابق با استاندارد های حسابداری باشد اما حسابرس گزارش غیر مقبول صادر نماید، این خطر کارایی حسابرسی را تحت تاثیر قرار می دهد.

۲- خطر پذیرش نادرست (خطر بتا): در مواردی رخ می دهد که صورت های مالی از جنبه های با اهمیت مطابق با استاندارد های حسابداری نباشد اما حسابرس گزارش مقبول صادر نماید، این خطر اثر بخشی حسابرسی را تحت تاثیر قرار می دهد. خطر بتا نسبت به خطر آلفا از اهمیت بیشتری برخوردار است.

۳- خطر تحریف با اهمیت: حسابرس این خطر را در دو سطح ارزیابی می کند:
۱) در سطح کلیت صورت های مالی
۲) در سطح ادعاها (گروه معاملات، مانده حساب ها و افشاء)

۳-۱ خطر ذاتی
۳-۲ خطر کنترل :
این دو خطر مربوط به واحد مورد رسیدگی است و صرف نظر از حسابرسی شدن یا نشدن صورت های مالی وجود دارد.

۴- خطر عدم کشف: خطری که به حسابرس و اثر بخشی حسابرسی ارتباط دارد، خطر عدم کشف نامیده می شود و در فرمول خطر حسابرسی هدف حسابرس یافتن همین خطر می باشد.
۴-۱ خطر بررسی تحلیلی
۴-۲ خطر عدم کشف ناشی از آزمون جزییات مانده حسابها و گروه معاملات.


فرمت فایل دانلود فرمت فایل: پاورپوینت

تعداد صفحات تعداد صفحات: 21

پس از ثبت دکمه خرید و تکمیل فرم خرید به درگاه بانکی متصل خواهید شد که پس از پرداخت موفق بانکی و بازگشت به همین صفحه می توانید فایل مورد نظر خورد را دانلود کنید. در ضمن لینک فایل خریداری شده به ایمیل شما نیز ارسال خواهد شد. لینک دانلود فایل به مدت 48 ساعت فعال خواهد بود.


مطالب مرتبط