این تحقیق در مورد کلیه و مجاری ادراری می باشد و به صورت بسیار کامل ، به معرفی دستگاه کلیه و مجاری ادراری و بیماری های آن به همراه علل ، علائم ، تشخیص ، درمان و دیگر مطالب مرتبط با آن می پردازد.
مقدمه
کلیه عضو لوبیای شکل دوقلویی است که وظایف حیاتی زیر رابه عهده دارد:
1-تصفیه کردن خون و نگاه داشتن بعضی ترکیبات و دفع برخی دیگر
2-تصفیه کردن خون از مواد زائد و مایعات اضافی
3-کمک به تنظیم فشارخون و تعداد گلبول های قرمز خون
کلیه خون از طریق سرخرگی که از قلب می آید وارد کلیه می شود و با عبور از درون سلول ها صافی خون ( نفرون ها ) که واحدهای کاری کلیه هستند، تصفیه می شود. مواد پالایش شده وارد لوله های حالب شده و سپس مثانه را از ادرار پر می کند. پس از پر شدن مثانه ادرار توسط پیشاب راه از بدن خارج می شود و خون تصفیه شده به جریان شاهرگی باز می گرداند.
بیماری کلیوی زمانی روی می دهد که کلیه ها دچار نقص می شوند. هر کلیه حاوی حدود یک میلیون رگ خونی بسیار ریز است که نفرون نام دارند. بیماری کلیوی به واسطه آسیب این رگهای خونی بروز می کند. این آسیب می تواند باعث شود خون از این رگها خارج شود، یا در برخی موارد، باعث توقف کارکرد این رگها و در نتیجه عملکرد ضعیف کلیه ها شود.
بیماری کلیوی می تواند عارضه ای بسیار جدی باشد، به همین دلیل تشخیص هر چه سریعتر آن از اهمیت ویژه ای برخوردار است. هر فردی ممکن است، به این بیماری دچار شود، اما شیوع آن نزد افراد مبتلا به دیابت، افراد دارای فشار خون بالا و افراد سیاه پوست و از نژاد آسیای جنوبی بیشتر است. آسیب ناشی از دیابت به کلیه ها نفروپاتی دیابتیک نام دارد.
پروستاتیت
واژه پروستاتیت برای حالات التهابی گوناگونی که پروستات را درگیر می کند ، بکار رفته است این حالات عبارتند از عفونتهای حاد و مزمن با باکتریهای اختصاصی و شایعتر از آن مواردی که علایم و نشانههای التهاب پروستات وجود دارد ولی ارگانیسم خاصی را نمیتوان یافت.
معمولاً میتوان بیماران مبتلا به پروستاتیت حاد باکتریایی را بر اساس علایم و نشانههای تیپیک پیوری و باکتریوری تشخیص داد. برای آن که بیمار مشکوک به پروستاتیت مزمن را به طور صحیح طبقهبندی کنیم ، باید نمونه اول ادرار ترشحات حاصل از ماساژ پروستات و نمونه ادرار پس از ماساژ پروستات را از نظر کمی کشت داد و از نظر تعداد لوکوسیتها بررسی نمود.
بیمار را میتوان بر اساس نتایج این مطالعات در یکی از سه گروه مبتلا به پروستاتیت باکتریایی مزمن ، پروستاتیت غیر باکتریایی مزمن یا پروستاتودینی (3) طبقه بندی نمود. بیماران مشکوک به پروستاتیت مزمن معمولاً دچار درد پایین کمر پرینه یا بیضه ، سوزش خفیف ادرار و علائم انسداد دستگاه ادراری تحتاتی هستند. پیوری میکروسکوپی میتواند تنها تظاهر عینی بیماری پروستات باشد.
فهرست مطالب
مقدمه
پروستاتیت
پروستاتیت باکتریایی حاد
پروستاتیت باکتریایی مزمن
پروستاتیت غیر باکتریایی
پروستاتودینی
بزرگی خوش خیم پروستات چیست؟
چگونگی تشخیص بیماریهای پروستات
اقداماتی برای پیشگیری از مشکلات پروستات
انواع جراحیهای پروستات
سیستیت یا التهاب مثانه
سیستیت مثانه{التهاب مثانه }
جراحی کلیه و مجاری ادراری
بزرگی پروستات
چگونگی تشخیص بیماریهای پروستات
درمان جراحی بزرگی پروستات
نهفتگی بیضه یا بیضه نزول نکرده
سنگ کلیه
طرز تشکیل سنگ کلیه
سونوگرافی
عوارض سنگ کلیه
سنگشکن
نصایح اربعه
واریکوسل
آنتی آندروژن
پروژسترون
استروژنها
فرمت فایل: WORD
تعداد صفحات: 65
مطالب مرتبط