دانلود گزارش کارآموزی در کارگاه ساختمانی

دانلود گزارش کارآموزی در کارگاه ساختمانی گزارش کارآموزی کارگاه ساختمانی گزارش روزانه کارگاه ساختمانی گزارش ماهانه کارگاه ساختمانی گزارش کار کارگاه ساختمانی گزارش هفتگی کارگاه ساختمانی گزارش گیری از یک کارگاه ساختمانی گزارش کارآموزی در کارگاه ساختمانی فرم گزارش روزانه کارگاه ساختمانی نمونه گزارش کار روزانه کارگاه ساختمانی

Training in construction site

 

موضوع : کارآموزی در کارگاه ساختمانی

انجام دادن کار اجرایی به عنوان کارآموزی کاری بسیار مفید وپسندیده ای است چون این کار دانشجو را با اجرای کارهای عمرانی آشنامی کند اجرای کارهای عمرانی با دستگاه تئوری تفاوت دارد واختلاف اجرا ودرس دانشگاهی فقط در کارگاه ساختمانی قابل احساس کردن است وکارآموزی وکارکردن درکارگاه ساختمانی قبل از رفتن دانشجو به محل کار خود بسیار مفید است.

ساختمان بتونی:
منظور از ساختمان های بتنی ساختمانی است که کلیه اجزای اصلی آن (ستون های تیرهای اصلی و پی) از بتن و میله گرد ساخته شده باشد سقف اینگونه ساختمانها با انواع مختلف ساخته می شود از قبیل دال های بتونی پیش ساخته –دال های بتونی ریخته شده در محل-تیرچه بلوک وغیره

مزایای ساختمانهای بتونی:

ساختمان های بتونی بعلل زیر مورد توجه مهندسین و شهرسازان قرار گرفته وروز به روز رو به توسعه است.

۱- ماده اصلی بتن که شن وماسه میباشد تقریبا در تمام نقاط کره زمین بحد وفور یافت می شود روی این اصل امکان ساختن ساختمانهای بتونی را میسر می سازد.

۲- ساختمانهای بتونی در مقابل عوامل جوی از ساختمانهای فلزی مقاوم تر بوده و در نتیجه نسبت به ساختمانهای فلزی دارای عمر طولانی می باشد.

۳- در مقابل آتش سوزی ساختمانهای بتونی نسبت به ساختمانهای فلزی مقاوم تر می باشند.

۴- بعلت شکل پذیری بتن که می تواند بهر شکلی که قالب آن تهیه می شود ساخته شود ساختن ستون وپل به اشکال مختلف را میسر می سازد بهمین علت مهندسین معمار به این نوع ساختمانها توجه بیشتری می نمایند.
تخریب ساختمانهای کلنگی از خر پشته آن اغاز میشود.

معمولأ در ساختمانهای قدیمی از سقف طاق ضربی استفاده شده است که معمولأ ازIPE 14,16,18 استفاده شده است و به فواصل ۱متری که این تیرها بر روی پل های اصلی قرار گرفته اند.

بعضی ازساختمانهای قدیمی دارای اسکلت و ستون است که بار اصلی و فرعی بر روی ستونها وارد می شود و از ستون به فونداسیون که برای هر ستون ابعادی را جهت پی ان که منفرد است در نظر گرفته اند.

ولی بعضی ساختمان های قدیمی ستون ندارند.

در اکثر ساختمانهای قدیمی ستون نمیباشد و بنابراین بار از تیرهای فرعی به دیوارهای باربر انتقال داده میشود که دیوارهای باربر معمولأ دارای قطر ۴۰ سانتیمتر به بالا است که توسط اجرهای فشاری ساخته شده است.

بنابر این در تخریب ساختمان های قدیمی باید دیوارهای باربر را شناسایی کرد.

ولی در محل کار آموزی من ساختمان دارای اسکلت و ستون بود .
در ابتدا شرکت اقدام به قطع گاز ساختمان کرده وبعد از انجام این کار اقدام به برچیدن شوفاژ خانه ساختمان کرده است و وسایلی که می توانست از ان استفاده کند از ساختمان خارج کرد وسپس ساختمان مورد نظر را تخریب کرد که تخریب ساختمان ابتدا از خر پشته وپارتیشن های داخلی طبقه اخر ساختمان شروع به تخریب ساختمان با کلنگ و تیشه کردند و با احتیاط با تیشه ملاط اجرها را میکندند و در گوشه حیاط جمع اوری کردند که بعدأ قابل مصرف برای ساختمان جدید باشد.

و بعد دیوارهای داخلی، درها وبیرون آوردن چارچوب درهای داخلی شروع شد وسپس آسفالت پشت بام ساختمان از پشت بام کنده شده نکته مهم این است که قبل از تخریب پشت بام حتما آسفالت باید به صورت جداگانه برداشته شود چون در صورت انجام نشدن این کار تخریب پشت بام با آسفالت کاری بسیاری دشوار میشود بعداز جمع شدن آسفالت پشته بام وتخلیه آن از پشت بام به داخل کامیون وحمل وخارج کردن آن از مقاله سقف ساختمان که طاق ضربی بودتخریب شد عوامل تخریب موظف به تخریب وجمع آوری آجرهای موجود وچیدن آجرها در یک گوشه حیاط شده بودند و به ترتیب تخریب را از طبقه بالا به پایین ادامه دادند. تیر آهن های ساختمان بود که ستون ها از ساختمان قدیمی به جای مانده بود و تیرآهن در یک روز توسط عوامل تخریب بوسیله هوا برش بریده و به همراه تمام چهارچوب ها و درها وپنجره ها که قبلا از دیوارها خارج شده بود و بار کامیون شدهو از مقاله خارج شدند و خاک بسیاری بود که بر جای مانده بود تمام عملیات تخریب ساختمان یک هفته ای انجام شد.

دانلود گزارش کارآموزی در کارگاه ساختمانی

فهرست مطالب

ساختمان بتنی۵

مزایای ساختمان بتنی۶

قسمتهای مختلف ساختمان بتنی۶

تخریب ساختمان قدیمی۷

گود برداری۸

اجرای دیوار فونداسیون ۱۰

اثر ناخالصی های آب بر روی بتن۱۱

اجرای بتن مگر۱۲

آرماتور بندی پی۱۳

بتن ریزی فونداسیون۱۶

ویبره کردن بتن۱۸

آرماتور بندی ستون ها۲۰

بتن ریزی ستون ها۲۳

چند نکته مهم در زمان اجرای بتن ریزی ستون ها۲۵

نحوه صحیح ریختن بتن در قالب۲۶

اجرای تیر بتنی۲۹

تیرچه۳۱

طریقه ساخت تیرچه در کارگاه۳۲

طریقه اجرای سقف تیرچه بلوک۳۵

نصب تیرچه ها بر روی سقف تیرچه بلوک۳۵

خیز منفی در سقف۳۸

بتن ریزی سقف تیرچه بلوک۳۸

پشت بام۴۴

پله۴۷

پیوست:

توضیحات عمومی۵۵

دانه های نامطلوب از نظر شکل۵۸

مواد نامطلوب در شن و ماسه و اندازه دانه ها۵۸

آب۶۰

کیفیت آب مصرفی در بتن۶۱

نسبت اختلاط اجزاء بتن۶۱

بتن ریزی۶۵

نگهداری بتن۶۷

قالب بندی۶۸

باز کردن قالب۶۹

آرماتور بندی۷۱

پی سازی طبق آیین نامه۷۲

چگونگی اتصال شبکه میلگرد ستون ها به ریشه۸۰

مراحل مختلف اجراء به صورت خلاصه۸۰

 


فرمت فایل دانلود فرمت فایل: WORD

تعداد صفحات تعداد صفحات: 109

پس از ثبت دکمه خرید و تکمیل فرم خرید به درگاه بانکی متصل خواهید شد که پس از پرداخت موفق بانکی و بازگشت به همین صفحه می توانید فایل مورد نظر خورد را دانلود کنید. در ضمن لینک فایل خریداری شده به ایمیل شما نیز ارسال خواهد شد. لینک دانلود فایل به مدت 48 ساعت فعال خواهد بود.


مطالب مرتبط