دانلود مقاله کنترل از راه دور مقاله تحقیق مقاله مقاله درباره کنترل از راه دور مقاله در مورد کنترل از راه دور مقاله کنترل کامپیوتر از راه دور تحقیق در مورد کنترل از راه دور مقاله کنترل از راه دور مقاله کنترل از راه دور مادون قرمز مقاله کنترل از راه دور با تلفن مقاله کنترل کامپیوتر از راه دور مقاله های کنترل از راه دور مقاله های کنترل از راه دور با میکروکنترلر مقاله ساخت کنترل از راه دور
کنترل از راه دور
کد بندی شده
قابل برنامه ریزی
فهرست مطالب
مقدمه ۲
مشخصات فنی مدار ۳
جدول ۱- مشخصات فنی مدار فرستنده و گیرنده کنترل از راه دور ۴
طرز کار مدار ۵
شکل ۱ – مدار فرستنده کنترل از راه دور ۷
شکل ۴ – درایورهای رله ها و تغذیه مدار کنترل از راه دور ۸
شکل ۲- قسمت دریافت امواج ارسالی ۹
شکل ۳ – قیمت دیجیتال گیرنده ۱۳
ساخت مدار ۱۳
شکل ۵- فیبر مدار چاپی فرستنده کنترل از راه دور ۱۴
شکل ۶- فیبر مدار چاپی گیرنده کنترل از راه دور ۱۶
کد بندی فرستنده و گیرنده: ۱۹
راه اندازی مدار: ۲۱
برنامه ریزی دستگاه : ۲۳
مقدمه
مدارات کنترل از راه دور در بین علاقمندان الکترونیک طرفداران بسیاری دارد. زیرا امروزه دامنه کاربرد آنها بسیار وسیع گشته و در همه جا قابل استفاده می باشند. برای موارد حساس لازم است سیستم کنترل از راه دور مورد استفاده دارای کد بندی بوده و در مدار آن از Encoder-Decoder استفاده شده باشد تا احتمال خطا در کارکرد به صفر برسد. در این نوع از سیستم های کنترل از راه دور فرستنده کد خاصی ارسال میکند که تنها توسط گیرنده ای که همان کد به آن داده شده است، قابل دریافت است و بنابراین احتمال خطای ناشی از تأثیر نویز و پارازیت های اطراف و سیگنال های سایر دستگاه های مشابه بر گیرنده به حداقل می رسد.
با توجه به فرکانس های مختلف کار دستگاه ها و حالت های مختلف کد بندی (دو به توان ده حالت)، احتمال تأثیر گذاری دستگاه های افراد مختلف بر روی یکدیگر بسیار کم می باشد . البته چنین سیستم هایی امروزه در حد زیادی تولید می شوند و در موارد مختلف (بخصوص بعنوان کنترل کننده دزدگیر و قفل مرکزی اتومبیلها) مورد استفاده قرار می گیرند . هر یک از سیستم های مزبور بسته به نوع کاربرد، دارای عملکرد متفاوت در خروجی گیرنده می باشند. مثلا بعضی بصورت لحظه ای کار می کنند یعنی با فشار دادن کلید فرستنده و با رها کردن کلید فرستنده خروجی گیرنده غیر فعال خواهد شد همچنین برخی دیگر بصورت فلیپ فلاپ عمل کرده و با هر بار ارسال سیگنال توسط فرستنده خروجی گیرنده به طور متناوب و یکی در میان به حالت روشن و خاموش می رود. بعضی دیگر نیز بصورت تایم دار عمل کرده و خروجی گیرنده پس از دریافت سیگنال فرستنده برای مدتی فعال شده و پس از آن به حالت خاموش در می آید.
مزیت سیستم معرفی شده در این مقاله آن است که کلیه حالت های توضیح داده شده همگی در آن جمع بوده و دستگاه می تواند در هر یک از حالت های گفته شده مورد استفاده قرار گیرد و علاوه بر آن یک حالت دیگر نیز برای کارکرد مدار وجود دارد که در مورد آن توضیح داده خواهد شد.
فرمت فایل: WORD
تعداد صفحات: 31
مطالب مرتبط