دانلود پاورپوینت پسته ۴۲ اسلاید

دانلود پاورپوینت پسته 42 اسلاید

دانلود پاورپوینت پسته ۴۲ اسلاید

موضوع تحقیق : پسته
تاریخچه :
پسته گیاهی است که از دیرباز در نقاط مختلف ایران مورد کشت و پرورش قرار می‌گرفته است. جنگل‍های وحشی و خودروی پسته در ناحیه شمال شرقی ایران و نواحی هم ‍مرز با ترکمنستان و افغانستان پیشینه ای باستانی دارد و تصور می رود که درخت پسته حدود ۴-۳ هزار سال قبل درایران اهلی شده و مورد کشت وکار قرارگرفته است.

ارزش اقتصادی :
پسته به عنوان یک محصول استراتژیک جایگاه خاصی را در بین تولیدات دارا می باشد. این محصول بخش عمده ای از صادرات غیرنفتی را تشکیل می دهد. درشرایط کنونی حدود ۵۵ درصد از تولید و بیش از ۶۰ درصد از صادرات جهانی پسته در اختیار کشور ما بوده و درآمد ارزی حاصل از صادرات پسته بیش از ۴۰۰ میلیون دلار می باشد.

سطح زیر کشت :
درحال حاضر سطح زیر کشت پسته در ایران بیش از ۳۶۰,۰۰۰ هکتار می باشد که استان کرمان با مجموع بیش از ۲۷۰,۰۰۰ هکتار باغ های بارور و غیر بارور، ۷۷ درصد محصول کل کشور را تولید و به عنوان مهمترین منطقه پسته کاری ایران و دنیا محسوب می شود .

ارزش غذائی : دانش امروز برتری‍های پسته را از پاره ای جهات بر بسیاری از خوراکی‍های مقوی و مغذی از جمله خاویار، میگو، گوشت قرمزو سفید و …. را به اثبات رسانیده است.

گیاه شناسی پسته :
درخت پسته اهلی (Pistacia Vera L.) متعلق به تیره سماق (Anacardiaceae) است جنس Pistacia دارای ۱۱ گونه است که همگی ‌آ‌نها از خود، تربانتین یا سقز ترشح می ‍کنند.گیاهان این تیره بصورت درخت یا درختچه هستند.
درخت پسته دارای برگ‍های مرکب شانه ای است و هربرگ یک جوانه جانبی را در برمی‍‍گیرد. اکثر جوانه های جانبی به گل آذین اولیه مبدل می ‍شوند و یک محور اصلی را تشکیل می ‍دهند که در سال بعد خوشه پسته را تولید می کنند

فهرست مطالب
تاریخچه :
ارزش اقتصادی :
سطح زیر کشت :
ارزش غذائی :
گیاه شناسی پسته
مشخصات گل نر :
مشخصات گل ماده:
پایه بنه
مهمترین ارقام پسته :
پسته رقم اکبری :
پسته رقم کله قوچی :
پسته رقم احمد آقائی:
پسته رقم ممتاز :
احداث باغ:
آماده سازی زمین:
کود سبز :
کاشت گلدانی:
کاشت پسته در خزانه :
فاصله کاشت درختان
کشت مخلوط:
آبیاری :
پیوند لوله ای
پیوند شکمی
پیوند اسکنه ای
هرس پاجوشها
علائم کمبود ازت :
فسفر :
علائم کمبود پتاسیم
منگنز(Mn) :
خسارت پسیل معمولی پسته :
خسارت سن‍های زیان آور :
زنجره پسته Idiocerus stali :
مناطق پسته ‍خیز
پروانه چوبخوار پسته Kermania pistaciella :
پروانه برگ‍خوار پسته (رائو پسته ) Ocneria terebinthina :
باغ‍های پسته بیماری خشکیدگی سرشاخه های پسته :
برداشت محصول :
حمل و نقل محصول تا محل فرآوری :
درجه بندی :
محصول بسته ‍بندی شده در انبار

 


فرمت فایل دانلود فرمت فایل: پاورپوینت

تعداد صفحات تعداد صفحات: 42

پس از ثبت دکمه خرید و تکمیل فرم خرید به درگاه بانکی متصل خواهید شد که پس از پرداخت موفق بانکی و بازگشت به همین صفحه می توانید فایل مورد نظر خورد را دانلود کنید. در ضمن لینک فایل خریداری شده به ایمیل شما نیز ارسال خواهد شد. لینک دانلود فایل به مدت 48 ساعت فعال خواهد بود.


مطالب مرتبط