دانلود تحقیق و مقالات رشته عمران و معماری با عنوان دانلود مقاله درباره کانی های ثانوی رس ها در قالب ورد و قابل ویرایش و در ۲۷ صفحه گرد آوری شده است. در زیر به مختصری از آنچه شما در این فایل دریافت می کنید اشاره شده است.
پیدایش و تشکیل رسها
رسها از نظر فیزیکی، ذراتی هستند که در محدوده قطری کوچکتر از ۲ میکرون قرار دارند که از آنها رسهای سیلیکاتی معمولاً از کانیهای اولیه مانند فلدسپاتها، میکاها آمفیبول و پیروکسین تکامل مییابند. درباره تشکیل آنها عقاید متعددی ابراز شده که با اندک اختلافی در مطالب زیر منتشر کند:
الف: تجزیه و تغییر شکل فیزیکی کانیهای سیلیکاتی لایهای مانند میکاها فلدسپاتها آمفیبول وپیروکسین.
ب: تجریه شیمیایی کانیهای اولیه مخصوصاً فلدسپاتها همراه با ترکیب و تبلور مجد عنصر نهابی تجزیه( کریستالیزاسیون مجدد)
راجع به الف – سیلیکاتهای متورق با حفظ ساختمان و ترکیب اصلی خود تغییر ماهیت میدهند. بدین ترتیب که از بین طبقات داربستها، یونهای آزاد شده و جای خود را به مولکولهای آب محتوی هیدروژن آزاد (H3O = هیدرونیوم) میدهند مثلاً در مورد موسکوویت که داربست کریستالی محکمی دارد وضع از این قرار است:
یونK موجود در فواصل لایهها در اثر تجزیه بعدی جای خود را به یونهای H داده و خود بصورت آزاد در محلول خاک وارد میشود ساختمان کرستالی کانی جدید که همان رس ایلیت۱ با کانی قبلی یعنی موسکوویت شباهت کامل داشته و فقط در بین لایهها جای پتاس یونهای هیدروژن مستقر شدهاند اگر به محیط مزبور که رسها تازه تشکیل یافته ایلیت در آن فراواناند به مقدار کافی نمکهای محتوی پتاس اضافه شود پتاس میتواند در فواصل لایهها مجدداً وارد شده و ترکیب محکمی را بوجود آورد در این شرایط پتاس دیکر قابل تبادل نبوده و بیشتر حالت تثبیت۲ پیدا میکند.
فهرست مطالب
عنوان صفحه
پیدایش و تشکیل رسها ۱
ساختمان عمومی رسها ۴
انواع رسها ۷
الف: گروه کائولینیت ۷
ب- گروه مونتمور یلوینت ۳ ۸
ج- گروه ایلیت۳ ۱۰
د:ورمی کولیت ۱۲
هـ- کلریتها ۱۴
و: آلوفانها ۱۴
ی: زئولیتها ۱۵
۵-۲-۳ منشاء بارهای الکتریکی رسها ۱۵
۵-۲-۴ خواص رسها ۲۰
۵-۲-۵ انواع خاکها در رابطه با نسبت فراکسیونهای قطر ذرات مختلف ۲۳
خاکهای سنگلاخی ۲۴
خاکهای شنی ۲۴
منابع ۲۵
فرمت فایل: WORD
تعداد صفحات: 27
مطالب مرتبط