دانلود مقاله اساس سیستم های حفاظت الکترونیکی حفاظت الکترونیکی سیستم حفاظت الکترونیکی سیستم های حفاظت الکترونیکی حفاظت اطلاعات الکترونیکی حفاظت موتور دیجیتالی (الکترونیکی) جزوه حفاظت سیستم های قدرت سیستمهای حفاظتی و امنیتی حفاظت سیستم های قدرت
–
اساس سیستم های حفاظت الکترونیکی
فهرست مطالب
اساس سیستم های حفاظت الکترونیکی ۱
کلیدهای صفحه ای حساس به فشار ۷
واحد های مبتنی بر پرتوهای نوری ۸
قفل رمزدار الکترونیکی ۱۰
خطوط انتقال داده با تزویج نوری ۱۲
قسمتهایی که عملکرد آنها بر مبنای کار رله ها میباشند ۱۳
مدارهایی که خروجی آنها رله و زنگ خطر می باشد ۱۵
مدارهای آژیر ۱۹
مدارهای حساس به نور مرئی ۲۱
مدارهای آلارم ضد سرقت ۲۳
مدارهای واکنش گر در برابر صدا ۲۷
قفل الکترونیکی درب منزل ۳۰
مروری بر خانواده ۸۰۵۱ ۳۱
توصیف پایه های ۸۰۵۱ ۳۲
RST 34
EA , PSEN , ALE 34
پایه های پورت I/O و عملکرد آنها ۳۵
شرح سخت افزاری مقاله : ۳۵
نتیجه گیری : ۳۸
ضمیمه
تمامی سیستم های امنیت و حفاظت الکترونیکی از اجزای نشان داده شده در شکل زیر تشکیل شده اند. در این سیستم ها یک یا چند واحد حسگر وجود دارد که در هنگام وقوع خطر گونه ای از سیگنال الکتریکی را تولید میکنند و سیگنال های خروجی این حسگرها نیز از طریق « خط انتقال داده » به واحد « واکنش گر خطر » که شامل ادواتی مانند آژیر خطر، دستگاههای مسدود کننده و یا بازکننده الکترو مکانیکی می باشد اعمال میگردد. باید توجه کرد که در شکل زیر هر یک از سه واحد اصلی تشکیل دهنده ی سیستم منابع تغذیه مستقلی دارند ولی در عمل امکان دارد دو یا چند واحد یک منبع تغذیه مشترک داشته باشند.
شکلهای ۲ تا ۵ چهار نوع مختلف سیستم حفاظتی ساده تا متوسط ( از نظر پیچیدگی ) را نشان میدهند. اولین آنها یک « زنگ درب منزل الکترونیکی » یا « زنگ هشدار دهندهی ورود اشخاص به مغازه » میباشد که در مورد اول حشگر خطر یک دکمه ی فشاری است و در مورد دوم حسگر خطر یک میکرو سوئیچ می باشد. در هر دوی این موارد عملکرد مدار به گونه ای است که با بسته شدن کلید s1 یک تایمر ( زمان سنج ) به مدت ۱۰ ثانیه یک زنگ یا بوق هشدار دهنده را روشن نگه میدارد ، این عمل با فشار s1 و با صرف نظر از مدت زمان بسته بودن آن همواره تکرار میگردد…
فرمت فایل: WORD
تعداد صفحات: 41
مطالب مرتبط