دانلود طرح توجیهی تولید گلاب تولید گلاب و انواع عرقیات معطر مبدا تولید گلاب مراحل تولید گلاب خط تولید گلاب طرح توجیهی تولید گلاب فرایند تولید گلاب روش تولید گلاب کشورهای تولید کننده گلاب تولید کنندگان گلاب نحوه تولید گلاب دستگاه تولید گلاب خط تولید گلاب و عرقیات
عنوان طرح کارآفرینی: تولید گلاب و انواع عرقیات معطر
فهرست مطالب
۱-خلاصه گزارش طرح
۱-۱: عنوان و تعریف محصول
۱-۲ : تولید سالیانه در این طرح
۱-۲:تعداد روز کاری
۱-۴ :تعداد شیفت و مدت زمان شیفت به ساعت
۱-۵ : مساحت زمین و زیر بنای مورد نیاز
۱-۶ : سرمایه گذاری ثابت و کل سرمایه گذاری طرح
۱-۷ : تعداد کل کارکنان :
۱-۸ : قیمت فروش محصول و درآمد حاصل از تواید و فروش در حداکثر ظرفیت بهره برداری
۱-۹ سود ویژه در ظرفیت نهایی :
۱-۱۰ :ارزش افزوده خالص سالیانه
۱-۱۱ : سرمایه گذاری سرانه
۱-۱۲ : نقطه سر به سر
تعریف محصول از نظر مشخصات ظاهری و غیره
۳-۴ مشخصات مواد اولیه از نقطه نظر نوع ، میزان مصرف سالیانه ، قیمت و سایر مشخصات فنی با ذکر تامین آنها.
مواد بسته بندی مورد نیاز
۳-۵ مشخصات ماشین آلات و تجهیزات خط تولید
۳-۷- مشخصات ماشین آلات و تجهیزات و تاسیسات
۳-۸ برآورد زمین و ساختمانهای مورد نیاز و هزینه های احداث واحد:
۳- انبار مواد اولیه:
۴- انبار مواد بسته بندی:
ساختمانهای اداری
سرویس بهداشتی و رختکن کارگری :
محاسبه هزینه های ساختمانی
هزینه دیوار کشی
خیابان کشی و پارکینگ
فضای سبز
۳-۹ : میزان آب و برق و سوخت مورد نیاز طرح
میزان گازوئیل مورد نیاز
۴-۴ محاسبه هزینه های تعمیرات و نگهداری
محاسبه قیمت تمام شده
فروش کلی محصولات
طرح کسب و کار
Business Plan
عنوان طرح :
تولید گلاب و انواع عرقیات معطر
۱-خلاصه گزارش طرح
۱-۱: عنوان و تعریف محصول
محصول تولیدی گلاب و انواع عرقیات معطر می باشد.
گلاب : گلاب به حاصل تقطیر گل های سرخ (( گلهای محمدی )) تازه چیده شده با آب که اسانس اضافی آن از محلول آبکی جدا شده باشد اطلاق می گردد.
عرقیات معطر : عرقیات معطر به حاصل تقطیر انواع مختلف گیاهان معطر که بعضی از آنها تازه و بعضی بصورت خشک با آب تقطیر می شوند و اسانس اضافی آنها از محلول آبکی جدا شده باشد اطلاق می گردد.
۱-۲ : تولید سالیانه در این طرح ۲۰۰ تن گلاب معادل با ۴۴۴۴۴۵ عدد بطر cc (450)،۱۵۰ تن عرقیات بسته بندی شده در بطر معادل c 333334 عدد بطر cc (450)و ۱۵۰ تن عرقیات فله ای جهت مصرف کلیه اقشار مردم در نظر گرفته شده است که در سال اول تولید ۸۰% در سال دوم تولید ۸۵ درصد در سال سوم تولید ۹۰ درصد و در سال چهارم ۹۵درصد و در سال پنجم ۱۰۰ درصد ظرفیت نهایی تولید خواهد شد.
۱-۲:تعداد روز کاری
تعداد روز کاری در طرح ۲۷۰ روز می باشد.
۱-۴ :تعداد شیفت و مدت زمان شیفت به ساعت
نظر به اینکه گل محمدی و گل نسترن و بیدمشک و بهار نارنج در سه ماهه فروردین ،اردیبهشت،خرداد بعلت آنکه بایستی از گل تازه استفاده شود تولید می گردد لذا در این سه ماه فقط از این نوع عرقیات و گلاب تولید خواهد شد که در این سه ماه ،واحد دو شیفته کار خواهد نمود که ساعت کار در هر شیفت ۱۲ ساعت می باشد. بقیه عرقیات در ماههای بعدی با استفاده از گیاهان خشک تولید می شود. البته عرق نعناع را نیز در فصل تابستان (تیر مرداد ، شهریور ) با استفاده از گیاهان تازه می توان تولید کرد. در این ۶ ماه بعدی که بقیه عرقیات تولید می گردد. و در واحد کار پر کردن شیشه و بسته بندی عرقیات و گلاب ذخیره شده در فصل بهار نیز انجام خواهد شد که یک شیفت ۸ ساعته خواهد بود.
۱-۵ : مساحت زمین و زیر بنای مورد نیاز
زمین ۴۰۰۰ متر مربع و زیر بنا m2 1200 مورد نیاز خواهد بود.
۱-۶ : سرمایه گذاری ثابت و کل سرمایه گذاری طرح
سرمایه گذاری ثابت ۰۹۷/۷۴۵/۱۳۵ تومان و کل سرمایه گذاری طرح ۸۸۰/۹۵۴/۱۷۸ تومان می باشد.
فرمت فایل: WORD
تعداد صفحات: 30
مطالب مرتبط