دانلود مقاله تاثیر فناوری اطلاعات بر سازمان، جامعه و فرد؛ این فایل در ۹ صفحه تهیه و تنظیم شده است. بخشی از متن: اگر افراد تشویق شوند تا از محل زندگیشان خرید کنند و در همانجا کار کنند، اثرات روانی بدی مثل افسردگی و تنهایی بهوجود می آید. در بعضی از کشورها، این طبیعی است که بچه ها در خانه از طریق فناوری …
بخشی از متن:
اگر افراد تشویق شوند تا از محل زندگیشان خرید کنند و در همانجا کار کنند، اثرات روانی بدی مثل افسردگی و تنهایی بهوجود می آید. در بعضی از کشورها، این طبیعی است که بچه ها در خانه از طریق فناوری اطلاعات به مدرسه بروند، اما فقدان تماس و ارتباط اجتماعی می تواند توسعههای اخلاقی، شناختی و اجتماعی شان را آسیب بزند.
تشویش اطلاعاتی، یکی از تاثیرات منفی عصر اطلاعات اضطراب یا تشویش اطلاعاتی است.
دیگر اشکال تشویش اطلاعاتی عبارتند از:
۱ – تشویش در مورد ناتواناییهایمان در نگهداری حجم داده ها.
۲ – تشویش در مورد کیفیت اطلاعات در دسترس بر روی وب. این اطلاعات اغلب به روز نیستند و ناقص هستند.
۳ – منابع «برخط» زیاد.
۴ – تشویش در مورد اینکه خیلی خوب آگاهی داده نمی شود یا خیلی دیر آگاهی داده می شود.
بین ۶۰ تا ۸۰ در صد افرادی که اطلاعات خاصی را بر روی وب جستجو می کنند، نمی توانند آنچه را که می خواهند پیدا کنند. این مسئله همچنین بر تشویش اطلاعات می افزاید. زیرا هنگامی که داده ها خیلی زیاد باشند، تفاوت بین داده و اطلاعات و حقیقت و دانش، مبهم می شود. برای برخی کاربران اینترنت، تشویش از حجم بیش از اندازه اطلاعات ناشی می شود که ممکن است بی خوابی، خواب کم یا ناکافی را موجب شود.
تاثیر بر ایمنی و سلامتی
رایانهها و سیستمهای اطلاعاتی بخشی از محیط شغل هستند که ممکن است بهطور معکوسی بر ایمنی و سلامتی افراد اثر بگذارند. در ادامه این اثرات را مطرح می کنیم:
الف – استرس شغلی
افزایش در حجم کار و یا مسئولیتها می تواند استرس شغلی را افزایش دهد. اگرچه رایانه ای کردن به سازمانها به وسیله افزایش بهره وری سود می رساند، همچنین موجب افزایش حجم کاری نیز می شود. برخی کارکنان احساس می کنند که در حجم بیشتری از کار غوطه ور شده اند و احساس تشویش در مورد شغل و عملکردشان میکنند. این احساسات تشویش می تواند به طور معکوسی بر بهره وری کارکنان تاثیر بگذارد. مدیران می توانند به وسیله توزیع مجدد حجم کار میان تعداد بیشتری از کارکنان استرس شغلی ناشی از این مسئله را کاهش دهند.
ب – نمایش تصویری
ظهور ترمینالهای نمایش تصویری میتواند بر بینایی افراد تاثیر منفی بگذارد.
ج – آسیبهای ناشی از فشار کارهای تکراری
یکی ازدیگر خطرات بالقوه ایمنی و سلامت، آسیبهای ناشی از فشار کارهای تکراری مثل کمر درد، کشش ماهیچه در مچ دست و انگشتهاست که این نوع از آسیبها مربوط به استفاده بلند مدت از صفحه کلید است….
راهنمای استفاده:
قالب استفاده برای محققین بخش فناوری، مدیریت، علوم اجتماعی و جامعه شناسی
فرمت فایل: pdf
تعداد صفحات: 9
مطالب مرتبط