بانک اطلاعاتی سیار (Mobile Database)

دانلود مقاله بانک اطلاعاتی سیار (Mobile Database)
چکیده:
پیشرفت های سریع در ارتباطات سلولی، شبکه های بی سیم و سرویس های ماهواره ای، منجر به ظهور سیستم های
محاسبات متحرک شده است. برای انجام محاسبات متحرکی که نیاز به اطلاعات موجود در بانک های اطلاعات دارند، این تحرک میتواند مشکل آفرین باشد. حرکت موجب قطع ارتباط واحد متحرک با شبکه بی سیم شده و در نتیجه اطلاعات در زمان مناسب به واحد متحرک نمیرسد و پردازش های انجام شده رد شده و عملیات ها از ابتدا انجام میشوند.

در این مقاله روشی برای پیش بینی اطلاعاتی که کاربر در آینده از آنها استفاده میکند، و یا احتمال استفاده از آنها توسط کاربر وجود دارد، ارائه شده است تا در زمان قطع ارتباط، داده های مورد نیاز کاربر، تا حد ممکن در دسترس باشند و از به تعویق افتادن عملیات ها تا حد ممکن جلوگیری شود.

در فصل اول مفاهیم اولیه پایگاه داده های سیار مطرح خواهد شد. ویژگی ها و مکان های مورد استفاده آن نیز بیان شده است. در فصل دوم معماری پایگاه معرفی شده و انواع داده ها و مدیریت آن ها توضیح داده شده است.
فصل سوم راجع به پردازش سیار و انواع پردازش و پرس وجو و مدیریت آن ها بحث می کند.دو فصل آخر هم محاسبات ابری سیار و امنیت را مطرح کرده اند.
مهم ترین بحث،امنیت می باشد.در این مقاله امنیت از چهار جنبه بررسی خواهند شد که عبارتند از:امنیت دستگاه های سیار ، امنیت سیستم عامل های دستگاه های سیار،امنیت پایگاه داده های سیار و امنیت شبکه های سیار.

مقدمه:
پردازش سیار برای افرادی که حتی در ضمن حرکت نیاز به اطلاعات دارند در این دنیایی که اطلاعات به سرعت در حال تغییر است به طور فزاینده در حال افزایش است .
پیشرفت سریع فناوری های ارتباطی بی سیم و فن آوری کوچک سازی کامپیوتر کاربران را قادر به استفاده از منابع کامپیوتری در هر کجا از شبکه های کامپیوتری می کند. برای مثال ، شما حتی می توانید با اینترانت خود از هواپیما ارتباط برقرار کنید. بانک اطلاعاتی سیار پایگاه داده هایی هستند که به برنامه های کاربردی پایگاه داده اجازه توسعه و به کارگیری برای دستگاه های دستی را می دهند و در نتیجه برنامه های کاربردی مبتنی بر پایگاه داده رابطه ای قادر به بکارگیری توسط کاربران سیار می شوند. فن آوری پایگاه داده به کارمندان اجازه می دهد با استفاده از تجهیزات دستی به شبکه های شرکت خود لینک شده و به دریافت اطلاعات و کار آفلاین بپردازند و سپس با اتصال مجدد به شبکه دیگر با بانک اطلاعاتی شرکت همگام شوند. به عنوان مثال ، با یک پایگاه داده سیار تعبیه شده در دستگاه دستی ، کارگر تحویل بسته می تواند مجموعه امضا ها بعد از هر بار تحویل را جمع آوری نموده و در پایان روز اطلاعات را به بانک اطلاعاتی شرکت ارسال کند. . این مقاله به ارائه مفاهیم و مسائل اساسی مربوط به پایگاه داده های سیار می پردازد.

فصل اول
Mobile Database
Database mobile چیست؟
سیستم پایگاه داده سیار یا به اختصار MDS به سیستمی گفته می شود که قابلیتهای یک پایگاه داده کامل را به صورت کاملا متحرک داشته باشد. همانطور که از اسم سیستم پیدا است این نوع از پایگاه داده،یک سیستم سیار است که به دو صورت کابلی و بی سیم می تواند ارتباط برقرار کند .

فهرست مطالب:
چکیده
مقدمه
فصل اول: Database mobile
Mobile Database چیست؟
ویژگی های سیستم پایگاه داده سیار
قطع ارتباط و سازگاری
نیازمندیهای پایگاه داده های سیار
مکان های مورد استفاده MDS
فصل دوم: معماری بانک اطلاعاتی سیار
معماری سیستم پایگاه داده سیار
رفع نقاط کور
ارتباط PCS و GSM
دسته بندی انواع داده
مدیریت داده ها در MDS
فصل سوم: پردازش سیار
مدلی از پردازش سیار
انواع پرس وجو در بانک اطلاعات سیار
تراکنش
مدیریت تراکنش در بانک اطلاعات سیار
تقسیم بندی اجرای یک تراکنش سیار در میزبان های ثابت و سیار
مدل های تراکنش سیار
فصل چهارم: محاسبات ابری سیار
MOBILE CLOUD COMPUTING (mcc)
MCC: Services and Modes of Cloud
محاسبات ابری سیار: چالش ها و چشم انداز آینده
Green Cloud
کنترل همزمانی در سیستم های پایگاه داده سیار
رویکرد ما
PRO-MOTION: یک سیستم پردازش تراکنش سیار
Compacts
فصل پنجم: امنیت در پایگاه داده سیار
بررسی تهدیدات امنیتی پایگاه داده سیار
امنیت دستگاه های سیار و سیستم عامل( ویندوز) دستگاه های سیار
مجوزهای اجرای برنامه ها
سیاست های امنیتی بر روی دستگاه
امنیت پایگاه داده سیار
امنیت شبکه سیار
راه حل هایی برای تامین امنیت شبکه سیار
نتیجه گیری
منابع


فرمت فایل دانلود فرمت فایل: WORD

تعداد صفحات تعداد صفحات: 55

پس از ثبت دکمه خرید و تکمیل فرم خرید به درگاه بانکی متصل خواهید شد که پس از پرداخت موفق بانکی و بازگشت به همین صفحه می توانید فایل مورد نظر خورد را دانلود کنید. در ضمن لینک فایل خریداری شده به ایمیل شما نیز ارسال خواهد شد. لینک دانلود فایل به مدت 48 ساعت فعال خواهد بود.


مطالب مرتبط