دانلود گزارش کارورزی مکانیک گزارش کارآموزی مکانیک گزارش کارآموزی مکانیک خودرو گزارش کارآموزی مکانیک سیالات گزارش کارآموزی مکانیک ساخت و تولید گزارش کارآموزی مکانیک ماشین سازی گزارش کارآموزی مکانیک خودرو در تعمیرگاه گزارش کارآموزی مکانیک جامدات گزارش کارآموزی مکانیک ایران خودرو گزارش کارآموزی مکانیک ماشین های کشاورزی مقاله کارورزی مکانیک
موضوع : گزارش کارآموزی مکانیک
توضیح: این فایل به صورت ورد و آماده ی پرینت می باشد.
فهرست مطالب
عنوان صفحه
مقدمه ۱
آشنایی با شرکت پمپ برکه ۷
وسائل اندازه گیری ۸
روغنابهای ماشین کاری ۱۲
ابزار برش ۱۳
قلاویزها ۱۶
ماشین تراش ۱۸
ماشین مته ۲۷
ماشین فرز ۳۳
ماشین فرز دور تراش عمودی(کاروسل) ۳۷
طبقه بندی پمپها ۳۹
نیروی محوری ۴۴
کاویتاسیون ۴۶
قسمتهای اصلی یک پمپ ۴۸
شفت و بوشها ۵۰
کوپلینگ ۵۴
آب بندی ۵۵
موتور متحرک ۶۱
بالانس ۶۵
اندازهگیری
ماشینکار برای بدست آوردن اندازههای صحیح از وسایل، ابزارها، سنجهها و شابلونهای گوناگون استفاده میکند . اندازههای دقیق معمولاً به صورت اعشاری نوشته و برحسب دهم و صدم میلیمتر خوانده میشوند.
ریزسنج
ریزسنج( میکرومتر) ابزار دقیقی است که برای اندازهگیریهای دقیق(در حد دهم و صدم میلیمتر) بکار میرود و عمل اندازهگیری با آن با چرخاندن پیچ تنظیم که گام دندانه بسیار ظریفی دارد انجام میشود. قاب ریزسنج نعلشکل و یک سر آن دارای فک ثابت سخت و آبداده و سر دیگر آن مجهز به طبلک مدرج است. ریزسنج در انواع و اندازههای گوناگون ساخته می شود و برای اندازهگیریهای درونی و بیرونی و عمق قطعه کار بکار می رود . در شکل صفحه بعد ، گام پیچ محور ریزسنج ۵/۰ میلیمتر است (۲۰دانه در هر سانتیمتر) و هنگامیکه طبلک به اندازه یک درجه چرخانده میشود فک متحرک اندازهگیری به اندازه ۰۱/۰ میلیمتر به طرف فک ثابت و یا برعکس حرکت میکند. خط طولی پوسته با خطوط ریز عمودی با فاصله مساوی یک میلیمتر تقسیمبندی شدهاست. تقسیمبندی بالای خط طولی از صفر آغاز شده و خطی که با رقم«۵» نمایانده شده نمایش پنج میلیمتر وخطی که با رقم« ۱۰» نمایانده شده نمایش ۱۰ میلیمتر و … است. تقسیمبندی پائین خط از ۵/۰ میلیمتر آغاز شده و به ترتیب نمایانگر ۵/۰،۵/۱،۵/۲ میلیمتر و … است.
لبه شیبدار طبلک به ۵۰ قسمت مساوی تقسیم شده و هر فاصله نمایانگر یکصدم میلیمتر است. برای خواندن ریزسنج برحسب صدم میلیمتر اندازه خوانده شده روی پوسته با شمارهای از طبلک که در امتداد خط طولی پوسته قرار گرفته است جمع میشود.
روش کار بدین ترتیب است که ابتدا فک ثابت را به یک طرف قطعهای که میخواهیم اندازهگیری کنیم میچسبانیم و سپس با استفاده از مانع جغجغهای طبلک را آنقدر میچرخانیم تا فک متحرک به طرف دیگر قطعه برسد و مانع جغجغهای درجا بچرخد ، در اینحالت با استفاده از مهره قفلکننده ، فک متحرک را قفل میکنیم ریزسنج را از قطعه خارج کرده و مقدار نشان داده شده را قرائت میکنیم.
لازم به توضیح است که ریزسنجها منحصر به نوع نشان داده شده در شکل نیستند و مهمترین تفاوت ریزسنجها با یکدیگر محدوده اندازه گیری آنها می باشد . برای مثال ریزسنجهایی وجود دارند که محدوده اندازهگیری آنها بین ۳۵۰ تا ۴۰۰ میلیمتر است. تنها تفاوت ریزسنجهای بزرگ با کوچک در اندازه قسمت نعلی شکل آنها است که در ریزسنجهای بزرگ بصورت نیمدایرهای ساخته میشود.
کولیس
کولیس یک تیغه مدرج و یک فک متحرک دارد . تیغه ، درجهبندی شده و دوکشویی روی آن سوار شدهاند که یکی از آنها بوسیله مهره افقی تا اندازهای قابل تنظیم است و دیگری میتواند در طول تیغه حرکت کند. لبههای بیرونی فکهای ثابت و متحرک برای اندازهگیری قطر درونی و اندازههای دیگر مناسب هستند. لبههای درونی آنها نیز برای اندازهگیریهای بیرونی بکار میروند.
تیغه کولیس با تقسیماتی به اندازه یک میلیمتر مدرج شدهاست. روی هر دهمین خط درجهبندی ، شمارهای وجود دارد که نمایانگر ده میلیمتر است . ورنیه نیز به ۵۰ قسمت تقسیمشده که روی هر پنجمین خط درجهبندی ، شمارهای وجود دارد که نمایانگر یک دهم میلیمتر است طول این ۵۰ تقسیمبندی برابر با طول ۴۹ تقسیمبندی روی تیغه است.
فرمت فایل: WORD
تعداد صفحات: 65
مطالب مرتبط