دانلود گزارش کارآموزی مدیریت در شرکت سویا شرکت مدیریت کارخانجات پروتئین سویای بهپاک گزارش کارآموزی شرکت سویا شرکت سویا سان شرکت سویاب صنعت کارورزی شرکت سویا بین شرکت سویای مکسوی شرکت سویا بین گلستان
گزارش کارآموزی مدیریت در شرکت سویا-تضمین کیفیت
فهرست مطالب
مقدمه
تقدیر و تشکر
فصل اول-معرفی محل کار آموزی
( شرکت تولید کننده مواد غذایی سویا سان Maxsoy )
تاریخچه شرکت سویا سان (Maxsoy )
انواع فرآورده های سویا در شرکت سویا سان
معرفی خط های تولید
« فرایند تولید شیر سویای طعم دار »
فرآیند تولید آرد و پروتئین بافت دار سویا (TSP )
نمای کلی فرآیند تولید شیر سویا
نمای کلی فرآیند تولید آرد و TSP
فرآیند تولید اسنک ( پنیر – لچو – کچاپ)
نمای کلی فرآیند تولید اسنک
فصل دوم-ISO9001:2000(معرفی سیستم مدیریت کیفیت)
سیستم مدیریت کیفیت
مزایای استقرار مدیریت کیفیت
شکل ۱ مدل یک سیستم مدیریت کیفیت فرآیند گرا
فرآیندهای PDCA
*اسقرار سیستم مدیریت کیفیت مبتنی بر استانداردiso 9001:2000
مراحل و الزامات استقرار
۱ ) دامنه کاربرد
۲) الزامات عمومی
۳)الزامات مستندسازی
۴)مسئولیت مدیریت
۵)مدیریت منابع
۶)پدیدآوری محصول
۷)اندازه گیری،تحلیل و بهبود
فصل سوم-چگونگی پیاده سازی سیستم مدیریت کیفیت در شرکت سویا سان
پیاده سازی سیستم مدیریت کیفیت در شرکت سویاسان
۱) مسئولیت رعایت الزامات مشتری
۲) مسئولیت رعایت مقررات موارد غذایی در مراحل مختلف تولید یک محصول غذایی
طبقه بندی وظایف
وظایف نمایندگان واحد تضمین کیفیت
نگاهی به اجرای ISO 9001:2008 در کارخانه سویاسان
روندکاری سیستم مدیریت کیفیت در شرکت سویاسان را بر اساس فرآیندهای سازمانی شرکت شرح می دهیم:
نتیجه
منابع
مقدمه :
در تمامی کارخانه های تولیدی مسئول فنی کارخانه، مسئولیت های زیادی دارد تا محصول مورد نظر تمامی مراحل تولید خود را طی کند تا به دست مصرف کننده برسد همچنین اختیارات مسئول فنی نیز محدود است که این مسئله مانع از انجام درست مسئولیت ها می شود .
پس نقص عمده ای که منجر به بروز مشکلات فراوانی برای انجام مسئولیت های فنی می باشد ، گستردگی مسئولیت ها و محدودیت اختیارات است و در بسیاری از شرکت های تولیدی مسئولین فنی با تلاش و پیگیری خود موجب برقراری ارتباط مناسب با بخش های مختلف کارخانه که در کیفیت محصول دخالت دارند می گردد که به سادگی قابل انجام نیست .
طبق راهنمایی ها و دستورالعمل های اداره کل نظارت بر امور تولید محصول ، سیستم تضمین کیفیت Assurance Quality این مسئولیت ها را به عهده دارد و مسئول فنی یکی از اعضای این سیستم است .
تضمین کیفیت Assurance Quality خود یکی از عناصر اصلی مدیریت کیفیت Management Quality است . به عبارتی شورای تضمین کیفیت اطمینان می دهد که محصولات تولید شده از سلامت ، کیفیت و کارآیی مطلوب برخوردار بوده و رضایت مشتری را به همراه دارد .
از آنجایی که تضمین کیفیت بخشی از سیستم مدیریت کیفیت است ما این مقاله را به بررسی سیستم مدیریت کیفیت مبتنی بر استاندارد ISO9001:2000 وچگونگی پیاده سازی این استاندارد در کارخانه تولیدی مواد غذایی سویا سان (Maxsoy ) اختصاص دادیم که چگونه توانسته است محصولاتی با کیفیت بالا همراه با رضایت مشتری تولید کند .
فرمت فایل: WORD
تعداد صفحات: 42
مطالب مرتبط