مقاله مواد پیزوالکتریک

Project piezoelectric materials

دانلود مقاله مواد پیزوالکتریک

مقاله رشته مکانیک

مقدمه:
از اثر ایجاد قطب الکتریکی در بلور بوسیله تغییر حرارت که باعث ایجاد یک پتانسیل الکتریکی در مواد می شودکه با مطالعه کارل لیناس  و فریز ایپنیوس  در میانه های قرن هجدهم جرقه این خاصیت فیزیکی شکل گرفت.  پی بردن به این دانش و آگاهی از آن باعث شد که رن جاست های  و آنتیون سزار  ادعا کنند که وابستگی و ارتباطی بین فشار و تنش مواد و تغییرات بار ماده وجود دارد. اگر چه آزمایشات این دو به نتیجه نرسید.
اولین اثبات قضیه و اثر پیزوالکتریک در سال ۱۸۸۰ توسط دو برادر با نام های پیر کیوری  و جا کویست کیوری  بود. اطلاعات این دو دانشمند رفتار بسیاری از کریستال ها مانند تورمالین، کوارتز، کانی شکر، نمک راچل ( تتراهیدرات، جوهر پتاسیم، سدیم ) را آشکار کرد. در سه دهه بعد، همکاری فراوانی در انجمن های علمی اروپا در زمینه پیزو الکتریسیته انجام شد و واژه های میدان پیزوالکتریسیته به وسیله آنها استفاده شد. البته کارهای انجام شده برروی رابطه‌ی میان الکترومکانیکی مختلف با کریستال های پیزو الکتریک در سال ۱۹۱۰ انجام شد و اطلاعات آن به صورت یک مرجع استاندارد است. به هر حال پیچیدگی علم مربوط به مواد پیزوالکتریک باعث شده که کاربردهای این مواد تا چند سال قبل رشد پیدا نکند. لانگوین و همکارانش در طی جنگ جهانی اول مبدل آلتراسونیک پیزوالکتریکی ساخت. موفقیت او باعث ایجاد موقعیت‌های استفاده از مواد پیزو الکتریک در کاربرد‌های زیر آبی شد.

فهرست مطالب:
۱- تعاریف، کاربردهای مواد پیزوالکتریک و تحقیقات انجام شده
۱-۱- تاریخچه کشف مواد پیزوالکتریک
۱-۲- اثر پیزوالکتریک
۱-۲-۱- اثر پیزوالکتریک مستقیم و معکوس
۱-۳- ارتباط اثر پیزوالکتریک با ساختار مولکولی مواد
۱-۴- وابستگی مواد پیزو الکتریک به دما
۱-۵- روابط ریاضی پیزو الکتریک
۱-۵-۱- شتاب سنج های پیزو الکتریک

فرمت فایل دانلود فرمت فایل: WORD

تعداد صفحات تعداد صفحات: 17

پس از ثبت دکمه خرید و تکمیل فرم خرید به درگاه بانکی متصل خواهید شد که پس از پرداخت موفق بانکی و بازگشت به همین صفحه می توانید فایل مورد نظر خورد را دانلود کنید. در ضمن لینک فایل خریداری شده به ایمیل شما نیز ارسال خواهد شد. لینک دانلود فایل به مدت 48 ساعت فعال خواهد بود.


مطالب مرتبط