پروپوزال تاثیر حسابرسی داخلی و کمیته حسابرسی بر مسئولیت‌ پذیری مالی بانک‌ ها

این پروپوزال در مورد تاثیر استقرار واحد حسابرسی داخلی و تشکیل کمیته حسابرسی در ارتقای سطح مسئولیت پاسخگویی مالی بانک ها (رشته حسابداری) می‌ باشد. پروپوزال کامل و آماده ، نگارش حرفه ای براساس اصول پروپوزال نویسی ، منبع نویسی داخل متن و پاورقی

پروپوزال تاثیر حسابرسی داخلی و کمیته حسابرسی بر مسئولیت‌ پذیری مالی بانک‌ ها

بیان مسأله اساسی تحقیق به طور کلی (شامل تشریح مسأله و معرفی آن، بیان جنبه‏های مجهول و مبهم، بیان متغیرهای مربوطه و منظور از تحقیق) :
جهت دسترسی به اهداف موسسات و به دنبال آن جهت دسترسی به اهداف کلان اجتماعی بایستی چارچوبی منظم تدوین گردد به عبارت دیگر مصرف منابع مالی متضمن دو نوع مسئولیت پاسخگویی شامل پاسخگویی مالی و پاسخگویی عملیاتی است ایفای مسئولیت پاسخگویی مالی مستلزم اعمال یک سیستم نظارت مالی و ادای مسئولیت پاسخگویی عملیاتی نیز نیاز به اعمال یک سیستم نظارت عملیاتی مبتنی بر مسئولیت پاسخگویی است. نظارت مالی که موضوع اصلی این رساله می باشد شامل کلیه کنترل هایی است که قبل و بعد از مصرف منابع مالی اعمال می گردد. هدف اساسی برقراری کنترل های لازم به منظور حصول اطمینان از رعایت قوانین و مقرررات در جهت دسترسی به اهداف مذبور می باشد.

و از آنجائیکه رؤسای این نوع موسسات به دلیل وظایف سنگین مالی و سرمایه گذاری فرصت کافی برای امور نظارت مالی بر موسسه تحت سرپرستی خود ندارند و از سویی تفویض کامل این مسئولیت به مسؤولین هر یک از واحدها نیز موجب کاهش سطح کیفیت سیستم کنترل داخلی می شودء لذا به نظر می رسد تشکیل کمیته های حسابرسی و استقرار واحدهای حسابرسی داخلی در موسسات فوق الذکر برای کمک به رئیس موسسه، از اهمیت و ضرورت درخور ملاحظه ای برخوردار می باشد.

به طور کلی پیچیدگی سازمانی و گسترش معاملات و رویدادهای مالی در اغلب کشورها موجب شده است که مدیران اغلب نهادهای دولتی و خصوصی با توجه به مسئولیت خود و در راستای دستیابی به اهداف سازمانی و به منظور حصول اطمینان از هدایت بهینه کلیه منابع، واحدی را به نام حسابرسی داخلی تشکیل دهند. بنگاه های اقتصادی دریافته اند که برای برقراری کامل رویه ها و رعایت خط مشی ها و دستورالعملها، وجود بخش حسابرسی داخلی به دلیل مداومت همکاری آن با بنگاه و پافشاری و پیگیری در رفع نقایص ضروری است.(سیفی،1384)

انجمن حسابرسی داخلی(IIA) حسابرسی داخلی را چنین تعریف کرده است:
“حسابرسی داخلی، فعالیتی مستقل و مشاوره ای با اهداف مطمئن می باشد که برای آفریدن ارزش و بهبود عملکرد سازمانی طراحی شده است. حسابرسی داخلی به شرکت کمک می کند تا بوسیله یک رویکرد سیستماتیک و انظباطی که اثربخشی ریسک مدیریت، کنترل و فعالیت ها را ارزیابی و بهبود میبخشد، به اهداف خود برسد.” (گودوین ،2004)

این تعریف مشخص کننده این موضوع می باشد که حسابرسی داخلی تاکنون به عنوان حسابرسی ساده مالی پنداشته می شد اکنون به حوزه وسیعتری ارتقا یافته و در بالا بردن ارزش افزوده ایفای نقش نموده و وظایف آن، دربرگیرنده عملیات مشاوره ای و تضمینی و همچنین اصلاح عملکرد واحد و اثر بخشی آن خواهد بود. این تعریف در مورد سازمانهای عمومی و همچنین سازمانهای خصوصی مصداق دارد.

تعریف انجمن حسابرسی داخلی(IIA) از حسابرس داخلی همچنین بیانگر اهمیت استقلال و بیطرفی فعالیت حسابرسی داخلی است.
استانداردهای حسابرسی داخلی و همچنین ISA شماره 610 بر این موضوع تاکید دارد که قطعاً واحد حسابرسی داخلی گزارش خود را میبایستی به بالاترین سطح مدیریت ارائه کند و از هرگونه دخالت عملیات اجرایی و تصدی مسئولیتی در سازمان بپرهیزد.(گودوین،2004)

با این ترتیب، حسابداری و گزارشدهی مالی ، محیط کنترلی و روشهای کنترل ، با تاثیر پذیری از ویژگیهای محیط فعالیت به نحوی طراحی و به مورد اجرا گذشته می شود که در تحقق و ارتقای سطح مسئولیت پاسخگویی نقش اساسی ایفا کنند. تحقق و ایفای مسئولیت پاسخگویی مستلزم به کارگیری سازو کارهای مناسب است و به همین دلیل ساختار کنترلهای داخلی شامل محیط کنترلی، سیستم حسابداری، روشهای کنترل و غیره، به طریق مقتضی در فرایند تحقق مسئولیت پاسخگویی فعالیتها مشارکت دارند.


فرمت فایل دانلود فرمت فایل: WORD

تعداد صفحات تعداد صفحات: 38

پس از ثبت دکمه خرید و تکمیل فرم خرید به درگاه بانکی متصل خواهید شد که پس از پرداخت موفق بانکی و بازگشت به همین صفحه می توانید فایل مورد نظر خورد را دانلود کنید. در ضمن لینک فایل خریداری شده به ایمیل شما نیز ارسال خواهد شد. لینک دانلود فایل به مدت 48 ساعت فعال خواهد بود.


مطالب مرتبط