پاورپوینت تحلیل پورت در کامپیوتر به بررسی انواع پورت ها از جمله پورت های نرمافزاری و سخت افزاری می پردازد. این پاورپوینت شامل توضیحات کاملی در مورد پورتهای USB، سریال، موازی، و استفاده از آنها در ارتباط با دستگاههای جانبی مانند چاپگرها، مودمها و دوربینهای دیجیتال است. همچنین، نقش پورتها در تبادل داده، مدیریت و پیکربندی اتصالات و ویژگیهای هر نوع پورت به تفصیل بررسی میشود. تحلیل عملکرد پورتها و نحوه اتصال و قطع آنها نیز مورد بحث قرار گرفته و مثالهای کاربردی از استفاده عملی آنها ارائه میشود.
پورت چیست
در ساده ترين تعريف ، محلی است که دادهها وارد يا خارج میشوند. در مبحث هک معمولا با پورتهای نرمافزاری سروکار داريم که به هر کدام عددی نسبت میدهيم. اين اعداد بين ۱ و ۶۵۵۳۵ هستند. معمولا به يک سری از پورتها کار خاصی را نسبت میدهند و بقيه بهصورت پيشفرض برای استفاده شما هستند. پورتهای که فعال هستند، هرکدام توسط يک نرمافزار خاص مديريت میشوند.
مثلا پورت ۲۵ برای ارسال Email است، بنابراين بايد توسط يک نرمافزار اين کار انجام شود و اين نرمافزار بر روی پورت ۲۵ منتظر میماند. از هر نرم افزاري كه براي ارسال ايميل استفاده شود فرقي نميكند چون پورت ۲۵ هميشه پورت ارسال Email است.روی هر آی پی میتونه يک یا چند پورت باز باشه (که البته همه اونها به درد نمیخوره ) بعضی از این پورتها رزرو شده هستن مثل پورتهای صفر تا 1024 (برای مثال در کلانت هکینگ نباید از پورتهای بین 0 تا 1024 استفاده کرد چون اين پورتها از قبل رزرو شده هستند).
پورت USB
کامپيوترهای جديد دارای يک و يا بيش از يک کانکتور Universal Serial Bus)USB) می باشند. کانکتورهای فوق امکان اتصال تجهيزات جانبی متفاوتی نظير : چاپگر، اسکنر ، دوربين های وب و … را فراهم می نمايند.سيستم های عامل پورت های USB را حمايت کرده و بدين ترتيب نصب درايور مربوطه بسرعت و بسادگی انجام خواهد يافت .
USB چيست ؟
همواره اتصال يک دستگاه به کامپيوتر و پيکربندی مناسب آن برای استفاده ، يکی از چالش های اصلی در رابطه با بخدمت گرفتن تجهيزات جانبی در کامپيوتر بوده است :
– چاپگرها به پورت موازی متصل شده و اغلب کامپيوترها دارای يک پورت هستند . فرض نمائيد که دارای يک Zip drive باشيم . درايوهای فوق نيازمند يک اتصال با سرعت بالا با کامپيوتر می باشند. در صورت استفاده از پورت موازی، از لحاظ سرعت خواسته يک Zip Drive تامين نخواهد گرديد
– مودم ها از پورت های سريال استفاده می نمايند. اغلب کامپيوترها دارای دو پورت سريال بوده و در اکثر موارد سرعت مناسبی را دارا نمی باشند.
– دستگاههائی که به سرعت بالائی نياز دارند بهمراه کارت های خود عرضه می گردند.اين نوع کارت ها می بايست در يکی از اسلات های برد اصلی نصب گردند.متاسفانه تعداد اسلات های موجود محدود بوده و در برخی حالات نصب نرم افزار مربوط به کارت دردسرآفرين نيز است .
هدف USB خاتمه بخشيدن به تمام موارد و مشکلات موجود در زمينه بخدمت گرفتن تجهيزات جانبی در کامپيوتر است .USB يک روش آسان و استاندارد را برای اتصال 127 دستگاه به کامپيوتر، فراهم می کند. هر دستگاه می تواند شش مگابيت در ثانيه پهنای باند داشته باشد. پهنای باند فوق برای اکثر دستگاههائی که می خواهيم به کامپيوتر متصل نمائيم ، مناسب خواهد بود.
اکثر تجهيزات جانبی که جديدا” توليد می گردند، دارای يک پورت USB می باشند. چاپگر، اسکنر، موس، دوربين های ديجيتال، دوربين های وب ،مودم، بلندگو، تلفن، رسانه های ذخيره سازی، اتصالات شبکه و … نمونه هائی از اين نوع دستگاهها می باشند.
اتصال يک دستگاه USB به کامپيوتر ساده است . کانکنورهای USB را می توان در پشت سيستم مشاهده و در ادامه کانکنور USB را به آنها متصل کرد. شکل زير کانکنورهای USB را در پشت سيستم نشان می دهد.
فرمت فایل: پاورپوینت
تعداد صفحات: 102
مطالب مرتبط