دانلود مقاله کاربرد تبدیل لاپلاس در تحلیل مدار و انتگرال کانولوشن تحقیق تحلیل مدارهای الکتریکی-فرکانس مختلط و تبدیل لاپلاس محاسبه انتگرال کانولوشن کاربرد انتگرال کانولوشن انتگرال کانولوشن در متلب انتگرال کانولوشن در ارتعاشات حل انتگرال کانولوشن آموزش انتگرال کانولوشن اثبات انتگرال کانولوشن روش حل انتگرال کانولوشن کاربرد لاپلاس در عمران
کاربرد تبدیل لاپالس در تحلیل مدار
مقدمه
تبدیل لاپالس دو ویژگی دارد که آن را به ابزاری جالب توجه در تحلیل مدارها تبدیل کرده است. نخست به کمک آن می توان مجموعه ای از معادلات دیفرانسیلی خطی با ضرایب ثابت را به معادلات چند جمله ای خطی تبدیل کرد. دوم، در این تبدیل مقادیر اولیه متغیرهای جریان و ولتاژ خود به خود وارد معادلات چند جمله ای می شوند. بنابراین شرایط اولیه جزء لاینفک فرایند تبدیل اند. اما در روشهای کلاسیک حل معادلات دیفرانسیل شرایط اولیه زمانی وارد می شوند که می خواهیم ضرایب مجهول را محاسبه کنیم.
هدف ما در این فصل ایجاد روشی منظم برای یافتن رفتار گذرای مدارها به کمک تبدیل لاپلاس است. روش پنج مرحله ای بر شمرده شده در بخش ۱۵-۷ اساس این بحث است. اولین گام در استفاده موثر از روش تبدیل لاپلاس از بین بردن ضرورت نوشتن معادلات انتگرالی –دیفرانسیلی توصیف کننده مدار است. برای این منظور باید مدار هم از مدار را در حوزهs به دست آوریم. این امر به ما امکان می دهد که مداری بسازیم که مستقیماً در حوزه تحلیل شود بعد از فرمولبندی مدار در حوزه sمی توان از روشهای تحلیلی بدست آمده (نظیر روشهای ولتاژ گره، جریان خانه و ساده سازی مدار) استفاده کرد و معادلات جبری توصیف کننده مدار را نوشت. از حل این معادلات جبری، جریانها و ولتاژهای مجهول به صورت توابعی گویا به دست می آیند که تبدیل عکس آنها را به کمک تجزیه به کسرهای ساده به دست می اوریم. سرانجام روابط حوزه زمانی را می آزماییم تا مطمئن شویم که جوابهای به دست امده با شرایط اولیه مفروض و مقادیر نهایی معلوم سازگارند.
در بخش ۱۶-۲- هم از عناصر را در حوزه s به دست می آوریم. در شروع تحلیل مدارهای حوزه s باید دانست که بعد ولتاژ تبدیل شده ولت ثانیه و بعد جریان تبدیل شده آمپر ثانیه است. بعد نسبت ولتاژ به جریان در حوزه s ولت بر آمپر است و بنابراین در حوزه s یکای پاگیرایی ( امپدانس) اهم و یکای گذارایی ( ادمیتانس) زیمنس یا مو است.
–
فهرست
کاربرد تبدیل لاپالس در تحلیل مدار ۱
۱۶-۱- مقدمه ۱
۱۶-۲- عناصر مدار در حوزه s ۲
۱۶-۳- تحلیل مدار در حوزه s ۹
۱۶-۴ چند مثال تشریحی ۱۰
۱۶-۵ تابع ضربه در تحلیل مدار ۲۸
۱۶-۶ خلاصه ۴۶
۱۷-۵- تابع تبدیل و انتگرال کانولوشن ۴۸
مراجع ۶۴
فرمت فایل: WORD
تعداد صفحات: 67
مطالب مرتبط