مقاله مصالح در منظر خیابانی

مقاله مصالح در منظر خیابانی به بررسی نقش مصالح مختلف در ایجاد و انسجام مناظر خیابانی می‌ پردازد. این مقاله شامل مباحثی همچون نظام سنگفرش، انتخاب مصالح، ترکیب سطح سنگفرش، اشکال مختلف سنگفرش، اتصال، رنگ، سطح نظاره، حمایت فیزیکی از چمن، و خلل و فرج است. همچنین، به انواع مصالح کفپوش مانند سنگریزه، خرده چوب، تخته چوب، آجر، گرانیت، و بتن و آسفالت پرداخته می‌شود. اهمیت هماهنگی مصالح در ایجاد یکپارچگی و جذابیت بصری محیط خیابانی مورد تاکید قرار گرفته و نکات فنی و کاربردی هر یک از این مصالح توضیح داده شده است.

مصالح در منظر خیابانی

مفاهیم طراحی

بکار گیری مصالح مشابه و هماهنگ می تواند نقش مهمی در منسجم نمودن منظر خیابانی ایفا کند و علامت مشخصه ای برای یک شهرک،ویا شهر دهد. سنگفرش همچنین می تواند یک حس امتداد بین قسمتهای گوناگون بوجود بیاورد ،بخصوص در جایی که یک نوع مصالح ساختمانی در حاشیه ها و کانالها بکار رفته است.

نظام سنگفرش

سنگ فرش می تواند یک زمینه طبیعی و ساده یا پیچیده و غنی باشد به گونه ای که توجه بیننده را بخود جلب کند،می تواند نقطه عطفی بوجود اورد و یا محیطی شاد و رنگارنگ را خلق کند ،یا حتی برای جلوی درب یا یک نقطه تلاقی نقش یک قالیچه را داشته باشد.هماهنگی در تغییر رنگ و بافت می تواند به پروژه تنوع بخشیده ،ان را غنی تر کند و مفهومی از انداره و حجم بوجود آورد.
با مجموعه ای از عناصر مانند رنگ و عناصر مصنوع می توان ما هیت محیط را تغییر داد و به فرم ها و نظامهای جدید دست یافت.

فهرست مطالب

مفاهیم طراحی
نظام سنگفرش
انتخاب
ترکیب سطح سنگفرش
اشکال سنگفرش
اتصال
رنگ
سطح نظاره
حمایت فیزیکی از چمن
خلل و فرج
ابزدایی
ساخت
در پوش چاهها و حفره ها
حفره های متروکه
فرو رفتگی
انواع مصالح کفپوش
سنگریزه
خرده چوب
تخته چوب
آجر
طرح های مختلف از نحوه چیدمان اجرها
معایب آجر
گرانیت
سنگ
محوطه سازی چهل تکه
استفاده از سنگهای بریده شده
استفاده از قلوه سنگ و خرده سنگها
ماسه
بتن و اسفالت
منابع


فرمت فایل دانلود فرمت فایل: WORD

تعداد صفحات تعداد صفحات: 16

پس از ثبت دکمه خرید و تکمیل فرم خرید به درگاه بانکی متصل خواهید شد که پس از پرداخت موفق بانکی و بازگشت به همین صفحه می توانید فایل مورد نظر خورد را دانلود کنید. در ضمن لینک فایل خریداری شده به ایمیل شما نیز ارسال خواهد شد. لینک دانلود فایل به مدت 48 ساعت فعال خواهد بود.