در این تحقیق به بررسی سیستم ترمز خودرو پرداخته شده و آن را به طور کامل مورد بحث قرار می دهد. این تحقیق به دانشجویان رشته های مکانیک خودرو و دیگر رشته های مرتبط پیشنهاد می گردد.
مقدمه و تاریخچه
در سال 1885 کارل بنز برای نخستین بار از لنت های چوبی و دیسک ها و تسمه هایی برای توقف اتومبیل خود استفاده کرد. کارل بنز این ایده را دقیقا از روی قطارها کپی کرده بود،چند سال بعد ترمزهای دایملر که برای مهار خودرو از کابل فولادی بهره میجست استفاده شد،این سیستم به این روش عمل میکرد که کابل فولادی به دور یک صفحه فلزی در قسمت درونی پیچیده شده بود و در زمانی که این کابل کشیده میشد پس از مدتی وسیله نقلیه متوقف میشد.
در سال 1895 فردریک لانکستر انگلیسی،نوعی ترمز کلاچ مانند را برای متوقف کردن اتومبیل به کاربرد ساختار این ترمز به این شکل بود که یک کلاچ مخروطی شکل که دارای یک صفحه سایشی در عقب بود،وظیفه برقراری ارتباط بین موتوروگیربکس را برعهده داشت، ذر زمانی که این کلاچ به طرف عقب کشیده میشد ارتباط موتور و جعبه دنده با هم قطع می شد و هنگامی که بیشتر به سمت عقب کشیده میشد از طریق صفحه سایشی خود با دیسک، اتومبیل را به حالت ایست کامل در می آورد و میتوان گفت که ترمزگیری درآن خودروها از طریق دستگاه انتقال قدرت صورت می گرفت و این شروعی برای ترمز های دیسکی بود.
به کارگیری سیستمهای انتقال قدرت ترمز به شیوه هیدرولیکی ابتدا در دوچرخه ها کاربرد داشت ولی درسال 1897، دونفربه نامهای Bayley,Briggنخستین سیستم هیدرولیکی را برای وسیله نقلیه چهار چرخ ساخته و مورد بهره برداری قرار دادند،در این سیستم فعالیت ترمزها با استفاده از نیروی فنر وعقب نشینی آنها به طریق هیدرولیک انجام میگرفت، در سال 1897 هربرت فورد فعالیت های خود را بیشتر بر روی مواد تشکیل دهنده آن چیزی که ما امروزآن را لنتهای ترمز مینامیم قرار داد.
هربرت فورد در سال 1908 نخستین نمونه ای از لنت ترمزهای مقاوم که از”ازبست”ساخته شده بود آماده فروش به خریداران کرد. این گونه لنت ها تا سال 1921 مورد بهینه سازی قرار گرفتند و در این سال با استفاده از فناوری ریخته گری قیمتی ارزان تر از گذشته داشتند؛ شاید ساخت لنت های ترمز از”ازبست” یک تحولی در آن سالها به حساب می آمد؛ چرا که تا پیش از این تنها از فلز در مقابل فلز استفاده می شد.
فهرست مطالب
مقدمه و تاریخچه
ترمزهای دیسکی الکترومغناطیسی
ترمز کاسه ای
ترمز های هیدرولیکی
بوستر ترمز
ترمزهای دیسکی
سيستم ترمز دو يا چند كاناله
سیستم ABS “Anti Block System
سیستم ESP “Electronic Stability Program
ترمز سنسورترونیک
بهبود در عملکرد
زنگ خطر برای خودروساز داخلی
ترمزها چگونه کار می کنند؟
طرحی کلی از سیستم ترمز
دستگاه اهرمی
سیستم هیدرولیکی
یک سیستم ساده ی هیدرولیکی
اصطکاک
ترمز ABS چیست؟
ترمز سرامیکی
ساختار
تحقیقات و آزمایشات
مقایسه ترمز سرامیکی و فلزی
نقش ترمزهای سرامیکی
فرمت فایل: WORD
تعداد صفحات: 25
مطالب مرتبط