دانلود گزارش کارآموزی کشاورزی در شرکت تعاونی تولید کشاورزی مقاله کارورزی گزارش کارآموزی شرکت تعاونی روستایی گزارش کارآموزی حسابداری در شرکت تعاونی گزارش کارآموزی حسابداری شرکت تعاونی دانلود گزارش کارآموزی شرکت تعاونی روستایی نمونه گزارش کارآموزی حسابداری شرکت تعاونی دانلود گزارش کارآموزی رشته کشاورزی دانلود رایگان گزارش کارآموزی کشاورزی
این گزارش کارآموزی با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است و همچنین آماده پرینت می باشد.
موضوع : گزارش کارآموزی در شرکت تعاونی تولید کشاورزی
فهرست مطالب
تاریخچه سازمان: ۱
نمودار سازمانی و تشکیلات: ۱
نوع محصولات تولیدی یا خدمات: ۲
امور جاری در دست اقدام توسط کار آموز: ۲
برنامه های آینده کار آموز: ۳
گندم: triticum spp 3
عملیات تهیه زمین: ۳
خاک: ۵
ویژگیهای بذر: ۵
خلوص بذر: ۵
قوه نامیه بذر: ۶
تراکم بوته: ۸
میزان مصرف بذر: ۸
فواصل میان ردیفها: ۱۰
عمق کاشت: ۱۰
زمان کاشت گندم: ۱۰
بیماریهای بذر ۱۲
تغذیه گندم: ۱۳
ازت: ۱۴
کود فسفر: ۱۵
کود پتاسه: ۱۷
زمان مصرف کودهای شیمیایی ۱۸
جو: Hordeum Vulgar 18
خاک: ۱۸
ویژگیهای بذر جو: ۱۹
میزان بذر: ۱۹
زمان کاشت: ۱۹
روش کاشت جو: ۲۰
عمق کاشت: ۲۰
بیماریهای بذر: ۲۰
سیاهک سخت جو: Ustilago hordei 21
تغذیه جو: ۲۱
کلزا: ۲۲
آماده سازی زمین و کاشت: ۲۲
ارقام مناسب کلزا: ۲۲
خاکهای مناسب کلزا: ۲۳
خصوصیات بذر کلزا: ۲۳
میزان بذر: ۲۳
عمق کاشت: ۲۴
زمان کاشت: ۲۴
تغذیه کلزا: ۲۴
آبیاری کلزا: ۲۵
کنترل علف هرز: ۲۶
دلایل ارجحیت تولید کلزا و توجه کشاورزان به آن: ۲۷
دانلود گزارش کارآموزی کشاورزی در شرکت تعاونی تولید کشاورزی
کارآموزی کشاورزی شرکت تعاونی تولید کشاورزی
مختصری از کارآموزی :
بهترین خاک برای تولید عملکرد بالا، اراضی لومی، لومی رسی و لومی شنی که زهکشی در آنها بخوبی صورت می گیرد می باشد.
ُگندم در زمینهای دارای حالت قلیایی و اسیدی زیاد رشد ضعیفی دارد و عملکرد آن پائین است. مناسبترین ph برای گندم ۵/۷ – ۶ می باشد.
ویژگیهای بذر:
بذرهای گندم پائیزه جهت کاشت باید سازگار به شرایط نا مساعد محیطی، مقاوم به بیماریها، عاری از بذور علفها هرز باشد. از طرف دیگر یکسان و سالم بوده و وزن هزار دانه، درجه خلوص و قدرت جوانه زنی (ارزش مصرف بذر) بالایی داشته باشد.
خلوص بذر:
منظور از خلوص بذر همان خالص بودن بذر است. بذری که برای کاشت استفاده می شود باید عاری از هر گونه آلودگی های فیزیکی و ژنتیکی باشد.
۱- خلوص فیزیکی بذر: آلودگیهای فیزیکی در بذر به دو دسته تقسیم می شود.
الف) مواد بی آزار: که شامل چوب، بقایای گیاهی، سنگ، کلوخ و دانه های شکسته است این مواد در صورت کشت شدن نیز به بذر اصلی صدمه نمی زنند ولی وضع ظاهری بذر، بذر نا مرغوب و حجم آنرا زیاد می سازد.
ب) مواد مضرر: مواد فیزیکی مضرر شامل تخم علفهای هرز، تخم یا شفیره حشرات و آفات بذر گیاهان دیگر می باشد که حتما باید از داخل بذر جدا شود.
بهترین راه برای جدا کردن مواد فیزیکی بذر استفاده از دستگاه بوجاری است ناخالصی ژنتیکی:از خطرناکترین و مضرترین آلودگیهاست که در اثر اختلاط چند ژنو تیپ یا واریته با یکدیگر حاصل می شود. بعنوان مثال اگر چند رقم گندم با یکدیگر مخلوط شوند در صورت کاشته شدن مزرعه به فرم ناجوری در خواهد آمد. ممکن است یکی زودرس و دیگری دیررس، یکی پا بلند و دیگریی پا کوتاه، یکی آبی و دیگری دیم که در مجموع باعث کاهش عملکرد می شوند.
قوه نامیه بذر:
منظور از قوه نامیه بذر همان خاصیت زنده بودن بذر است که از طریق شمارش جوانه های زده شده در صد بذر بدست می آید.
عوامل و دلایل زیادی هستند که بر میزان جوانه زنیبذر موثرند ولی مهمترین دلایلی که بر قوه نامیه بذر اثر می گذارند
فرمت فایل: WORD
تعداد صفحات: 30
مطالب مرتبط