دانلود تحقیق مراحل ساخت ساختمانهای اسکلت فلزی

دانلود تحقیق و مقالات رشته عمران و معماری با عنوان دانلود تحقیق مراحل ساخت ساختمانهای اسکلت فلزی در قالب ورد و قابل ویرایش و در ۲۸ صفحه گرد آوری شده است. در زیر به مختصری از آنچه شما در این فایل دریافت می کنید اشاره شده است.


مراحل ساخت ساختمانهای اسکلت فلزی :
الف ـ عملیات ساخت اسکلت فلزی ساختمان :
۱ـ تسطیح و گودبرداری و آماده کردن زمین
۲ـ اجرای مراحل مختلف پی‌سازی و قالب‌بندی پی
۳ـ آرماتوربندی و شناژ فنداسیون و نصب صفحه ستونها
۴ـ بتن‌ریزی پی
۵ ـ ساخت ستونها و نصب بر روی صفحه ستون
۶ ـ نصب پلها و تیرهای اصلی و تیرریزی
۷ ـ ساختن شمشیری پله‌ها
۸ ـ بادبند
ب ـ عملیات سفت‌کاری :
۱ـ طاق ضربی و دیوار چینی
۲ـ اجرای هواکش و دودکش
۳ـ اجرای ناودانها
۴ـ نصب دروپنجره
۵ ـ ایجاد چاه آشپزخانه و چاه فاضلاب
۶ ـ گچ و خاک و سفیدکاری
۷ ـ کف‌سازی و اجرای سنگ فرنیز
۸ ـ سرویسها
۹ـ بام

طاق ضربی :
در ساختمانهای آجری همه نوع سقفی می‌توان به کاربرد مانند سقفهای تیرچه بلوک، طاق ضربی، پیش‌ساخته و غیره. در مورد سقفهای تیرچه بلوک در بخش ساختمانهای بتونی توضیح داده خواهد شد. و در این بخش فقط با سقفهای طاق ضربی آشنا می‌شویم.
طاق ضربی معمولاً در بین تیرآهنهای پوشش سقف انجام می‌شود. در بعضی از شهرستانهای ایران مانند یزد طاق ضربی را با خیزبلند در حدود نیمدایره روی دهانه‌های تا حدود ۶ متر هم اجرا می‌کنند برای اجرا طاق ضربی بدین طریق عمل می‌کنند که روی دهانه‌های اطاق را با فاصله‌های تقریباً یک متر به یک متر تیرآهن مناسب که نمره آن با توجه به دهانه طاق به وسیله محاسبه تعیین شده است قرار می‌دهند و آنگاه بین آن را به وسیله آجرهای فشاری با ملات گچ و خاک پر می‌نمایند. باید توجه نمود که آجر طاق ضربی نباید کاملاً زنجاب شده باشد(قبل از مصرف مدتی در آب قرار گرفته باشد) فقط باید آجر آب ندیده را بلافاصله قبل از مصرف در سطل آب فرو کرده و بعد در محل مناس نصب نمود. برای اطمینان از مقاومت طاق بعد از اتمام کار روی آن را به وسیله دوغابی از گچ می‌پوشانند تا کلیه منافذ طاق را که احتمالاً خالی مانده است پر نموده و جسم توپر و یکپارچه‌ای ایجاد نماید.
بهتر است در فصل بارندگی از اجرا این قسمت خودداری شود زیرا در غیراین‌صورت چنانچه بعد از اجرا طاق ضربی و قبل از اجرا پوششهای دیگر روی آن اگر باران ببارد آب باران به واسطه عدم وجود منافذ لازم روی سقف باقی مانده و موجب فساد گچ گشته و ایجاد خسارت می‌نماید(گچ در مقابل رطوبت مقاوم نیست). خیز طاق ضربی باید در حدود ۲ سانتیمتر باشد. اگر کمتر از ۲ سانتیمتر باشد بواسطه تخت بودن طاق ممکن است در اثر نیروهایی که از بالا به آن وارد می‌شود فرو ریزد و اگر بیشتر از ۲ سانتیمتر باشد به علت آنکه مجبور هستیم از زیر سطح صافی داشته باشیم، ناچاراً باید خیز آن را از زیر با گچ و خاک پر نموده در این صورت طاق ما سنگین‌تر خواهد شد.

دیوار
با توجه به اینکه ابعاد آجر ۵/۱۵×۱۱×۲۲ می‌باشد در ساختمان دیوارهای آجری را به عرض ۲۲ سانتیمتر(یک آجر) و یا ۳۵ سانتیمتر(۵/۱ آجر) و یا ۴۵ سانتیمتر(۲ آجر) و یا ۵۵ سانتیمتر(۵/۲ آجر) می‌چینند.
در ساختمانهای دیوار به دو منظور ساخته می‌شود.

الف ـ برای جداسازی قسمتهای مختلف ساختمان
به این نوع دیوارها پارتیشن یا جداکننده و یا تیغه می‌گویند. تیغه دیواری است به پهنای ۵ یا ۱۰ و یا ۲۰ سانتیمتر. تیغه‌های بلند و طویل را نمی‌توان به پهنای ۵ یا ۱۰ سانتیمتر ساخت زیرا تیغه‌های ۵ یا ۱۰ سانتیمتری با ابعاد زیاد ایستا نخواهد بود. چنانچه بخواهیم تیغه‌های ۵ سانتیمتری را با طول و یا ارتفاع زیاد بسازیم باید بین دیوار به فاصله‌های ۵/۱ تا ۲ متر نبشی‌کشی نمائیم. در غیراین‌صورت این دیوارها با کوچکترین تکانهای جانبی فرو خواهد ریخت و در مقابل زلزله کوچکترین مقاومتی از خود نشان نمی‌دهد. ملات تیغه‌های ۵ سانتیمتری معمولاً گچ و خاک است. در بعضی از ساختمانها تیغه‌ها را با بلوکهای گچی پیش‌ساخته به ضخامت ۱۰ سانتیمتر نیز می‌سازند. این نوع پارتیشنها بیشتر در ساختمانهای فلزی و بتونی به کار می‌رود.


فرمت فایل دانلود فرمت فایل: WORD

تعداد صفحات تعداد صفحات: 28

پس از ثبت دکمه خرید و تکمیل فرم خرید به درگاه بانکی متصل خواهید شد که پس از پرداخت موفق بانکی و بازگشت به همین صفحه می توانید فایل مورد نظر خورد را دانلود کنید. در ضمن لینک فایل خریداری شده به ایمیل شما نیز ارسال خواهد شد. لینک دانلود فایل به مدت 48 ساعت فعال خواهد بود.