دانلود تحقیق موتور الکتریکی و انواع آن مقاله تحقیق موتورهای الکتریکی مقاله موتور الکتریکی تحقیق درباره موتور الکتریکی تحقیق درباره موتورهای الکتریکی تحقیق در مورد موتور الکتریکی تحقیق درباره ی موتور الکتریکی تحقیق کوتاه موتور الکتریکی مقاله موتورهای الکتریکی دانلود مقاله موتورهای الکتریکی مقاله در مورد موتور الکتریکی مقاله های موتورهای الکتریکی مقاله درمورد موتورهای الکتریکی
مقدمه:
موتور الکتریکی، نوعی ماشین الکتریکی است که الکتریسیته را به حرکت مکانیکی تبدیل میکند. عمل عکس آن که تبدیل حرکت مکانیکی به الکتریسیتهاست، توسط ژنراتور انجام میشود. این دو وسیله بجز در عملکرد، مشابه یکدیگر هستند. اکثر موتورهای الکتریکی توسط الکترومغناطیس کار میکنند، اما موتورهایی که بر اساس پدیدههای دیگری نظیر نیروی الکترواستاتیک و اثر پیزوالکتریک کار میکنند، هم وجود دارند.
ایده کلی این است که وقتی که یک ماده حامل جریان الکتریسیته تحت اثر یک میدان مغناطیسی قرار میگیرد، نیرویی بر روی آن ماده از سوی میدان اعمال میشود. در یک موتور استوانهای، چرخانه (روتور) به علت گشتاوری که ناشی از نیرویی است که به فاصلهای معین از محور چرخانه به چرخانه اعمال میشود، میگردد.
اغلب موتورهای الکتریکی دوار هستنند، اما موتور خطی هم وجود دارند. در یک موتور دوار بخش متحرک (که معمولاً درون موتور است) چرخانه یا روتور و بخش ثابت ایستانه یا استاتور خوانده میشود. موتور شامل آهنرباهای الکتریکی است که روی یک قاب سیم پیچی شدهاست. گر چه این قاب اغلب آرمیچر خوانده میشود، اما این واژه عموماً به غلط بکار برده میشود. در واقع آرمیچر آن بخش از موتور است که به آن ولتاژ ورودی اعمال میشود یا آن بخش از ژنراتور است که در آن ولتاژ خروجی ایجاد میشود. با توجه به طراحی ماشین، هر کدام از بخشهای چرخانه یا ایستانه میتوانند به عنوان آرمیچر باشند. برای ساختن موتورهایی بسیار ساده کیتهایی را در مدارس استفاده میکنند.
فهرست مطالب:
مقدمه
موتورهای DC
موتورهای یونیورسال
موتورهای AC
اصل ساخت اولیه و کاربری
استاتور
روتور
انواع موتورهای القایی
موتورهای القایی تک فاز
موتور القایی AC فاز شکسته
موتور القایی با استارت خازنی
موتورهای AC القایی با خازن دائمی اسپلیت
موتورهای AC القایی استارت با خازن/ کارکرد با خازن
موتور القایی AC با قطب سایه دار
موتورهای AC سه فاز
موتور قفس سنجابی
موتور با روتور پیچشی
موتورهای پلهای
موتورهای خطی
فرمت فایل: WORD
تعداد صفحات: 18
مطالب مرتبط