گزارش کارورزی در شرکت مشاورین طرح و ساختمان

دانلود گزارش کارورزی در شرکت مشاورین طرح و ساختمان گزارش کارورزی ساختمان گزارش کارورزی برق ساختمان مقاله کارورزی ساختمان کارورزی برق ساختمان کارورزی نقشه کشی ساختمان گزارش کارورزی رشته ساختمان گزارش کارورزی ساختمان بتنی دانلود مقاله کارورزی ساختمان دانلود گزارش کارورزی ساختمان کارآموزی عمران ساختمان گزارش کارآموزی در شرکت پیمانکاری ساختمان

Internship Report on Plans and Building Consultants

 

موضوع : گزارش کارورزی در شرکت مشاورین طرح و ساختمان
اجرای کـارهـای ساختمانی شـامـل مراحـل متعددی است که ضمن آن افراد با ماشین آلات ساختمانی، ابزار و مصالح گوناگون سروکار دارند . این روابط و ویژگی ها امکان وقـوع حوادث بـرای نیروی انسـانی را افـزایش می دهـنـد . محـافظت از افراد انسانی در قبال حوادث نـاشـی از کـار از اهمیت ویژه ای برخوردار اسـت . از این رو بـاید ابـزار و ماشین آلات بـه طور مستمر مورد بازرسی کامل قرار گـرفـتـه و از سالم بودن آنها اطمینان حاصل شود . در بکار گیری ماشین ها نیز باید از افراد با تجربه استفاده شود . برای تامین ایمنی کارگاه هـای ساختمانی بـاید همه ی کـارهـا بـا دقت و برنامه ریزی دقیق انجام گیرند. در ضمن باید دقت داشته باشیم کـه هنگام کار یا تخلیه ی مصالح مزاحمتی برای همسایگان و سایرین ایجاد نشود. همچنین از انجام کارهای پر سر و صدا در شب خودداری شود . در صورتی که لازم است کاری در شب انجام شود باید قبلا اجازه ی شهرداری و مقامات مسئول کسب شـود .
شناسایی زمینی که ساختمان را بر روی آن بنا می کنیم
زمین نام پوسته سرد ومنجمد شده ای است که روی آن زندگی می کنیم وساختمانهای خود را بر روی آن بنا می کنیم مهندس طراح قبل از هر چیزی باید زمین محل ساختمان را مورد آزمایش قرار دهد و از اجزاء آن در لایه های مختلف مطلع شود .مهندس طراح قبل از هر چیزی محل ساختمان را باید مورد آزمایش قرار دهد تا بداند که بر روی چه چیز ساختمان را بنا می کند .زمین آیا رسی است یا اینکه مردابی است ویا شنی و ماسه ای است .
شناسایی خاک می تواند به وسیله نمونه برداری انجام پذیرد آسانترین روش ‹‹ چاه زنی ›› می باشد که با کمک نمونه برداری به ما امکان شناخت قشرهای زیرین خاک را می دهد .بهترین روش نمونه برداری از ابتدا تا انتهای چاه می باشد نمونه خاک ها را در ظرفی مکعبی شکل به ابعاد c  m 30 * 20 * 20 قرار داده وسپس آن را بسته وبا یک نوار چسب مناسب درزهای آن را مسدود می کنیم در روی جعبه نیز مشخصات محل وعمق مورد نظر را یادداشت می کنیم .
حفاری چاه تا رسیدن به خاک خوب باید ادامه داشته باشد. ابتدا در آزمایشگاه ،دانه های متشکل خاک را از نظر اندازه ودرشتی بررسی می کنیم وهمچنین نسبت وزنی آنها را با یکدیگر می سنجیم به این عمل ‹‹ تجزیه وتحلیل دانه بندی خاک ›› می گویند .
پـیـاده کـردن نـقـشـه
هدف از پیاده کردن نقشه به معنی انـتـقـال نقشه ساختمان از روی کاغذ بر روی زمین با ابعاد اصلی می باشد. بطوریکه محل دقیق پی ها و ستون هـا و ابعاد آنها روی زمین مشخص گردد. در موقع پیاده کردن نقشه از نقشه ی پی کنی استفاده می شـود. بـرای نقشه ی ساختمان هـای مهم معمولا از دوربین نقشـه بـرداری استفاده می شـود. برای نقشه ی ساختمان های کوچک و معمولی از مـتـر و ریسمان کـار استفاده می شـود . در کارگاه مورد نظر ما نیز از همین روش استفاده شد .
کــارگــران بـا حـضـور مهندس نـاظـر بـه پیاده کـردن دقیق نقشه فونداسیون اقـدام کـردنـد. بـه گـونـه ای که به وسیله ی متر، ریسمان کار و گچ  کاملا ابعاد فونداسیون را مشخص کرده و آن را در زمین پیاده کـردنـد.
پی کنی و خاکبرداری  فونداسیون :
ابتدا بعد از این که نقشه ها را پیاده کردیم شروع به پی کنی نقشه از روی خط گچی که روی پلان را مشخص می کند ، می کنیم.
بعد از پیاده کردن محور ها و به منظور اقدام برای خاکبرداری شالوده با توجه به نقشه های فونداسیون و بر اساس بنچ مارک که توسط سازمان نقشه برداری تهیه شده است ( در این مقاله در محل ضلع جنوب غربی دیوار محوطه و برابر ۱۰۰ می باشد ) ، عملیات قرائت کدهای طبیعی زمین در نقاط مشخص شده روی کروکی نقشه آغاز خواهد شد.
دلایل پی کنی
۱ _ رسیدن به زمین بکر : به علت این که ما می خواهیم ستون ها و تمام دیوارها را به زمین متصل کنیم ، به یک زمینی احتیاج داریم که سخت و محکم باشد تا بتواند نیروی وارده از طرف بارها را که به زمین منتقل می شود را تحمل کند.
۲ _ برای حفاظت و مراقبت از پایه پی : برای حفاظت و مراقبت از پی و پایه ساختمان در مقابله با عوامل جوی از جمله رطوبت زمین، زلزله ، رانش وسایر عوامل جوی.
ما برای این کار در تمام زمین ها حتی زمین های بکری که در دست داریم باید در حدود ۴۰ الی ۵۰ سانتی متر پی کنی داشته باشیم.
( البته عرض و طول وعمق پی کنی بستگی به وزن کلی ساختمان دارد. )
بتن لاغر
قبل از ریختن بتن مگر سطح زمین باید کاملاً از فضولات طبیعی پاک
گردد و سطح سنگ ها را کاملاً شسته و سپس حدود ۱۰ سانتی متر بتن مگر ( کم سیمان ) می ریزیم.
بتن مگر که به آن بتن لاغر یا بتن کم سیمان هم می گویند اولین قشر پی سازی در پی های نقطه ای می باشد . مقدار سیمان در بتن مگر در حدود ۱۰۰ الی ۱۵۰ کیلو گرم بر متر مکعب می باشد.
در پی های نقطه ای بتن مگر به دو دلیل اجرا می گردد:
۱ _ اولاً برای جلوگیری از تماس مستقیم بتن اصلی پی با  خاک.
۲ _ دوماً این که برای رگلاژ کف پی و ایجاد سطح صافی برای ادامه پی سازی. ( معمولاً قالب بندی چوبی و آرماتور بندی از روی بتن مگر شروع می شود. ) بعد از خشک شدن بتن مگر نوبت به قالب بندی پی می رسد که در صفحات بعد به تفصیل توضیح داده خواهد شد. ( قالب بندی به اندازه پی مشخص شده در نقشه بستگی دارد. )
خم کردن میل گردها و آرماتورها
مهندس ناظر با توجه به نقشه های اجرایی طول خم و زاویه ی خم را به آرماتوربند اعلام کرده و وی موظف شد تا آرماتورها را به اندازه مناسب بریده و خم کند . برای خم کردن آرماتورها بهتر است از دستگاه خم کننده استفاده کرد. اما در اغلب کارگاه ها آرماتورها را روی میز کار چوبی و توسط آچار گوساله خم می کنند. برای عملکرد بهتر باید آرماتورها به آهستگی خم شوند و بعد از خم شدن بهتر است از به حالت اول درآوردن آرماتور جلو گیری شود.
دانلود گزارش کارورزی در شرکت مشاورین طرح و ساختمان
کارورزی شرکت مشاورین طرح و ساخت فردا مرغداری ایران رودسر
فهرست مطالب
مقدمه
 
فصل اول
کارهای قبلی شرکت  مشاورین طرح و ساخت فردا
انواع محصولات تولیدی و خدماتی
ماشین آلات موجود در شرکت
آشنایی کلی با مکان کارآموزی
 
فصل دوم
دستورالعملهای حفاظتی و ایمنی کارگاه ها
شناسایی زمینی که ساختمان را روی آن بنا می کنیم
پیاده کردن نقشه
پی کنی و خاک برداری فونداسیون
دلایل پی کنی
بتون لاغر
خم کردن میل گردها و آرماتورها
نکاتی در مورد لزوم آرماتوربندی
وصله کردن میل گردها
آرماتوربندی
آرماتورهای عرضی
قلاب
رکابی
نکاتی در مورد شناژ
قالب بندی
انواع قالب بندی
خمیر سیمان
دانه های سنگی بکار رفته در بتون
ساخت بتون
بتون ریزی فونداسیون
مزایای پی های بتونی
قالب بندی ستون ها
نکات لازم در بتون ریزی و تراکم آن
بتون ریزی ستون ها
زمان و روش قالب برداری
سقف
بتون ریزی سقف
دیوار چیست
آجر
ملات
کشیدن دیوار و پارتیشن ها
اصول کلی استفاده از آجر در بنایی
شمشه کشی
کف سازی
انواع کف سازی در ساختمان
کف سازی بر روی خاک
این گزارش کارآموزی شامل تصاویر مربوطه می باشد

فرمت فایل دانلود فرمت فایل: WORD

تعداد صفحات تعداد صفحات: 71

پس از ثبت دکمه خرید و تکمیل فرم خرید به درگاه بانکی متصل خواهید شد که پس از پرداخت موفق بانکی و بازگشت به همین صفحه می توانید فایل مورد نظر خورد را دانلود کنید. در ضمن لینک فایل خریداری شده به ایمیل شما نیز ارسال خواهد شد. لینک دانلود فایل به مدت 48 ساعت فعال خواهد بود.


مطالب مرتبط