شرکت افزار کیمیای فارس دانلود گزارش کارآموزی شرکت افزار کیمیای فارس گزارش کارآموزی مخابرات فارس گزارش کارآموزی دانلود گزارش کارآموزی شرکت ابزار کیمیای فارس شرکت افراز کیمیای فارس افزار کیمیای فارس ابزار کیمیای فارس
کارآموزی شرکت افزار کیمیای فارس (FAKC)
فهرست مطالب
مقدمه……………………………. ۱
فصل اول
بخش طراحی……………………………….. ۲
۱-۱- طراحی………………………………. ۳
فصل دوم
سالن دستگاههای نیمه اتوماتیک………………. ۷
۲-۱- کارگاه سنگ زنی………………………. ۸
۲-۱-۱- سنگ تخت یا سنگ مغناطیس……………… ۸
۲-۱-۲- سنگ مغناطیس گرد……………………. ۹
۲-۲- کارگاه فرز NC………………………. ۱۰
۲-۳- کارگاه تراش………………………… ۱۱
فصل سوم
سالن دستگاههای فرز CNC……………………. ۱۵
۳-۱- سالن دستگاههای فرز CNC……………….. ۱۶
فصل چهارم
سالن دستگاههای EDM………………………. ۲۳
۴-۱- سالن EDM………………………………. ۲۴
۴-۱-۱- اسپارک…………………………… ۲۴
۴-۱-۲- وایرکات………………………….. ۲۶
فصل پنجم
سالن کنترل کیفیت (QC )……………………. ۲۹
۵-۱- کنترل کیفیت………………………… ۳۰
فصل ششم
کارگاه عملیات حرارتی…………………….. ۳۵
۶-۱- عملیات حرارتی………………………. ۳۶
فهرست شکلها
شکل ۱-۱ ………………………………… ۳
شکل۱-۲………………………………….. ۴
شکل۱-۳………………………………….. ۵
شکل ۲-۱…………………………………. ۸
شکل ۲-۲ ……………………………….. ۱۱
شکل ۲-۳ ……………………………….. ۱۳
شکل۳-۱ ………………………………… ۱۶
شکل۳-۲…………………………………. ۱۷
شکل۳-۳…………………………………. ۱۸
شکل۳-۴…………………………………. ۱۸
شکل۳-۵…………………………………. ۲۱
شکل۴-۱…………………………………. ۲۴
شکل۴-۲…………………………………. ۲۶
شکل۴-۳…………………………………. ۲۷
شکل۵-۱…………………………………. ۳۰
شکل۵-۲…………………………………. ۳۱
شکل۵-۳…………………………………. ۳۲
فهرست جداول
جدول۱-۱…………………………………. ۶
جدول۲-۱………………………………… ۱۴
جدول۳-۱………………………………… ۲۲
جدول۵-۱………………………………… ۳۴
مقدمه
شرکت صنعتی و تولیدی افزارکیمیای فارس FAKC (FARS AFZAR KIMIYA CO.) درسال ١٣٧۵ در شیراز تاسیس و به بهره برداری رسید ودر زنجیره صنعت وظیفه ساخت انواع قالبها وقطعات صنعتی دقیق را بعهده گرفته است . از آنجا که در زمینه ساخت قطعات بسیار دقیق حرکت اساسی و جهشی قابل توجه در کشور صورت نگرفته ، این شرکت مفتخر است که با انجام این وظیفه مهم ، به تمام واحدهای مصرف کننده قطعات صنعتی دقیق در سراسر کشور ارائه خدمات نماید. بهره گیری ازتجهیزات پیشرفته ومدرن وهمچنین استفاده از بهترین ماشین آلات دقیق جهت به تحقق رساندن هدف فوق این شرکت را در بین سازندگان ایرانی شاخص و با اهمیت نموده است . تلاش در جهت پیشرفت این تکنیک وکار آزموده نمودن نیروی انسانی در این رشته پر اهمیت از اهداف بلند مدت شرکت افزار کیمیای فارس می باشد .
رعایت حقوق مصرف کننده ، با ارائه کیفیت در خدمات وتعهد دروقت شناسی و استفاده هر چه بهتر از حداقل زمان از جمله نکات قابل توجه و شاخص این واحد صنعتی می باشد.
صنعت ما نیاز مند نواوری و خلاقیت در تولید است. شرکت افزار کیمیای فارس یکی از بزرگترین واحد های تولید قطعات صنعتی در جنوب کشور است. این شرکت در سال ۱۳۸۵به عنوان واحد نمونه کشوری معرفی گردیده است. شرکت افزار کیمیای فارس واقع در شیراز بلوار عادل آباد کار خود را با قالب سازی و تولید ظروف ملامین (باکالیت) با تعدادپرسنل۶ نفر آغاز نمود. این شرکت اکنون با گذشت ۱۳ سال،در سال ۱۳۸۸ توانسته تعداد پرسنل خود را به ۲۰۰ نفر رسانیده و زمینه فعالیت های خود را به صنایع دفاعی ،هواپیما سازی ،نفت و گازوپتروشیمی گسترش دهد.این شرکت با به کار گیری تجهیزات پیشرفته و به کار گیری نیروی مجرب وبا تجربه توانسته نیاز کشور را به واردات بسیاری از قطعات صنعتی و گاها قطعاتی که برای تهیه آنها با تحریم مواجه هستیم رفع کند.
فصل اول
بخش طراحی
-۱-۱طراحی
بخش طراحی به عنوان مغز متفکر این مجموعه بزرگ ایفای نقش می کند . این بخش به کمک ۶ نفر هدایت می شود که ۳ نفر دارا ی تخصص نقشه کشی و ۲ نفر کارشناسی ماشین ابزار و یک نفر کارشناسی قالب سازی است.در این بخش یا خود قطعات و یا مجموعه مونتاژی توسط سفارش دهنده فرستاده شده و مجموعه دمونتاژ می گردد تا قطعات به صورت تک تک نقشه برداری می شوند و در صورت نیاز مجموعه برش خورده سنگ زده می شود تا اندازه برداری از قسمت های داخلی به راحتی قابل انجام باشد و گاهی نیز قطعه فرستاده شده و قالب مورد نظر برای آن طراحی می شود ولی چنانکه مشهود می باشد اکثر سفارشات به صورت نقشه بوده و در طراحی این نقشه بازکشی شده و مراحل ساخت آن مورد بررسی قرار می گیرد .
شکل ۱-۱ نمای از بخش طراحی را نشان می دهد.
شنبه مورخ ۲۰/۴/۱۳۸۸ به بخش طراحی معرفی گردیدم . نقشه ی شافت سفارش شرکت هواپیما سازی هسا به همراه نقشه ی بازکشی شده جهت کنترل مورد مطالعه قرار گرفت به این ترتیب که این نقشه در نسخه فرستاده شده در سیستم آمریکایی کشیده شده بود و در هنگام باز کشی باید به سیستم اروپایی تغییر داده می شد و اعداد ازسیستم اینچی به میلیمتری برده می شدند چنانکه تعداد رقم های اعشار(تعداد place ها ) باید در سیستم میلیمتری به همان تعداد رقم اعشار در سیستم میلیمتری می باشد .کنترل مجموعه هم شامل کنترل درست بودن تبدیل اندازه ها و هم کنترل نماهای نقشه و جداول آن می شود . سپس نقشه ای با نام مجموعه ۷۰۰۰ به همراه زونکن مراحل ساخت آن مورد بررسی قرار گرفت . این مجموعه نوعی شیر اطمینان بوده که به سفارش شرکت CNG ساخته شده است.نقشه های این مجموعه مونتازی به همراه نقشه های مراحل ساخت آن در پایان گزارش آمده است .
فرمت فایل: WORD
تعداد صفحات: 48
مطالب مرتبط