هدف از این تحقیق بررسی ضریب پایداری اقلام تعدی و سهام با فرمت docx در قالب 27 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش می باشد.
در پژوهش های حسابداری به ارتباط بین كیفیت سود حسابداری و بازده سهام توجه زیادی شده است، چراكه سرمایه گذاران در پیش بینی مبلغ، زمان و عدم اطمینان وجوه نقد دریافتی از محل سود تقسیمی یا بهره و وجوه حاصل از فروش یا بازخرید قبل از سررسید اوراق بهادار باید تصمیم بگیرند و كیفیت سود برای آنها مهم است. درواقع، سود دوره جاری و سودهای گذشته می توانند شاخصی برای پیش بینی سود دوره های آتی باشند و ثبات و دوام این سودها منجر به افزایش كیفیت سود خواهد شد.
دراكثر پژوهش های حسابداری سود به دو بخش تعهدی و نقدی تفكیك شده است و اثر هر كدام از این اجزا، در اندازه گیری عملكرد واحد تجاری، بازده سهام، ارزش شركت و سایر موارد، مورد آزمون قرارگرفته است. با وجود اهمیت پیش بینی سود و بازده سهام برای سرمایه گذاران، مشاهده می گردد كه سرمایه گذاران در پیش بینی های خود دچار اشتباه شده و در نتیجه قیمت گذاری اشتباه سهام، بازده های غیرعادی ایجاد شده كه به كاهش كارایی بازار منجر شده است. طبق فرضیه بازار كارا كه در مطالعات بازار سرمایه توسط فاما(1972) معرفی شد، زمانی كه قیمت ها منعكس كننده تمام اطلاعات دردسترس باشد، سرمایه گذاران قادر به كسب بازده های غیرعادی نخواهند بود(وو جین و همکاران، 2009).
فهرست مطالب
ضریب پایداری اقلام تعهدی
رابطه بین اقلام تعهدی و بازده سهام
ضریب پایداری اقلام تعهدی سود حسابداری و پیامد های آن
رابطه ی پایداری اقلام تعهدی وسودهای آتی
مزایای اطلاعاتی سود حسابداری تعهدی
اقلام تعهدی سود حسابداری ونقش آنها در نابه هنجاری واکنش بازار سرمایه
پیشینه
منابع
فرمت فایل: WORD
تعداد صفحات: 27
مطالب مرتبط