این پروپوزال در مورد بررسی ارتباط مهارت های ارتباطی و هوش هیجانی با سلامت روان کارکنان می باشد. پروپوزال کامل و آماده ، نگارش حرفه ای براساس اصول پروپوزال نویسی ، منبع نویسی داخل متن و پاورقی
مقدمه
کارایی و توسعه هر سازمانی تا حد زیادی به کاربرد صحیح نیروی انسانی بستگی دارد. هر قدر که شرکتها و سازمانها بزرگتر میشوند به طبع به مشکلات این نیروی عظیم اضافه میشود. مدیران در ارتباط با مسائل گوناگون، سعی در کنترل مداوم کارکنان خود را دارند. تصور مدیران این است که وقتی شخصی در یک محل استخدام میشود باید تمام شرایط را بپذیرد.
اگرچه امروزه کارکنان بدلیل اینکه زیر فشار مالی زیادی بسر میبرند، بیشتر توجه و تمایل آنها با مسائل اقتصادی کار است. ولی بهتدریج کارکنان، علاقهمند به انجام کارهای با مفهوم و خواهان استقلال شغلی بیشتری در کار خود هستند، تا بدین طریق احساس ارزشمندی به آنها دست دهد(حسینی، 1380). ماهیت اجتماعی انسان ایجاب میکند که آدمی با وجوه گوناگون اجتماع و مجموعههای درون آن ارتباط برقرار کند.
در جوامع امروزی که همزمان با پیچیدهتر شدن فزاینده زندگی مشکلات جدیدی برای انسان پدید آمده است، اهمیت ارتباطات بیشتر میشود. در چنین جوامعی ارتباطات یکی از مهمترین عوامل توسعه و تعالی و موفقیت انسان است. سازمان بهعنوان یک نهاد اجتماعی به دلیل اهداف بنیانی فراتر از ارتباطات روزمره، نوعی ارتباطات سازمانی بین افراد برقرار میکند(احسانی، 1389).
ورزش در پرتو عوامل سازش دهنده خود با دیگر نظامهای درون نظام اجتماعی، کسب موفقیت میکند؛ زیرا ورزش یکی از جنبههای نمونه نظام اجتماعی و جزء مکمل بافت اجتماعی است و از کلیه عوامل و جنبههای تشکیلدهنده این نظام متأثر میشود. سازمانهای ورزشی از بسیاری از سازمانهای دیگر متمایز هستند. این تمایز عمدتاً مربوط به برنامهها و فعالیتهای تربیتبدنی و ورزش بوده که از گستردگی وسیع در جامعه و پیچیدگیهای اجرائی خاص خود برخوردار بوده و روزبهروز بر وسعت دامنه فعالیتها و نیز پیچیدگی برنامههای آن افزوده میشود. به همان نسبت که برنامهها و فعالیتهای ورزشی گسترده میشود، مدیریت ورزشی نیز پیچیده شده و انواع مختلف شایستگیها و مهارتها برای کارشناسان در حوزه ورزش مورد نیاز است(مرادی، 1387).
سازمانها ورزشی در راستای رسیدن به اهداف از پیش تعیینشده و مصوب، خواستار برنامهریزی واحدهای تابع جهت نیل به اهداف کلی در زمان معین هست که نهایتاً در دستیابی این اهداف به ویژه در مرحلۀ عملیاتی و اجرائی کارکنان نقش مهم و به سزایی را خواهند داشت. همگام و بهموقع عمل کردن، طب تقویم ورزشی سالیانه که در آن همۀ فعالیتهای هیأت ها و سازمانهای ورزشی متبلور میشود، یکی از مهمترین مسؤولیت کارکنان به شمار میآید. بدیهی است داشتن تیمهای ورزشی قدرتمند و ورزشکاران نخبه در سطح ملی نیازمند برنامهریزی، ارزیابی و اجرای منظم آن توسط کارکنان در تمام سطوح میباشد(سجادی، 1386).
در فرایند چنین موضوع حساس، کارکنان سازمانهای ورزشی نقشی کلیدی دارند. آنها میتوانند در جذب، تربیت و آمادهسازی ورزشکاران و همچنین برگزاری مستمر و منظم مسابقات تأثیر مثبت داشته باشند. که این میسر نمیشود جزء در سایه برنامهریزی مدون و علمی. چنانچه برنامهریزی مناسبی برای برپایی هدفهای ورزشی انجام نگیرد، مطمئناً هزینههای زیاد، غیر هدفمند، عدم امنیت جسمی و اخلاقی و سایر مشکلات را که از دستیابی به اهداف ورزشی دور خواهد ساخت، در پی خواهد داشت.
تهیه و تدارک و همچنین استفاده مطلوب از امکانات، وسایل و تجهیزات ورزشی از جمله تواناییهایی است که میتواند کارکنان سازمان ورزشی را در علاقهمندی و جذب مشارکت هر چه بیشتر مربیان و ورزشکاران در فعالیت ها و تمرینات ورزشی در جهت رسیدن به اهداف یاری دهد.
اگرچه محققان توانائی ها و مهارت های متنوعی را که کارشناسان ورزشی برای اثربخشی در انجام فعالیت ها ارائه داده اند، خاطرنشان ساخته اند، اما همگی بر کیفیت و کمیت مهارت ها و توانایی های ارتباطی که خود بیان گر سطح سلامت کارکنان میباشد، تأکید کردند(فروزش، 1389).
از این رو شناخت و آگاهی از سلامت روان کارکنان سازمانهای ورزشی و تبیین روابط بین آنها با دیگر عوامل فردی(هوش هیجانی و مهارتهای ارتباطی) که هدف عمده این تحقیق است، میتواند به یافتههایی منجر شود که با شناسایی سطوح سلامت روان افراد، عوامل مؤثر بر آن در دو جهت(مثبت و منفی) را مدنظر قرار داد و در نهایت موجبات اثربخشی سازمانی را فراهم کرد.
فهرست مطالب:
مقدمه
بیان مسئله
پیشینه تحقیق کامل: خارجی و داخلی
ضرورت و اهمیت موضوع
اهداف تحقیق: اهدف اصلی و فرعی
سوالات تحقیق: سوالات اصلی و فرعی
فرضیات تحقیق: فرضیات اصلی و فرعی
روش تحقیق
جامعه، نمونه ی آماری
روش تجزیه و تحلیل داده ها
جدول زمانبندی شده انجام پایان نامه
منابع فارسی کامل
منابع انگلیسی کامل
فرمت فایل: WORD
تعداد صفحات: 29
مطالب مرتبط