این پروپوزال در مورد بررسی ارتباط سرسختی، هیجان خواهی و جهت گیری مذهبی در ورزشکاران می باشد. پروپوزال کامل و آماده ، نگارش حرفه ای براساس اصول پروپوزال نویسی ، منبع نویسی داخل متن و پاورقی
مقدمه
کاربرد هیجان ها در تعلیم و تربیت و برنامه های یادگیری اجتماعی و ورزشی، امری اجتناب ناپذیر است، زیرا در قرن حاضر علاوه بر توجه به رشد شناختی و آموزشی و مهارتی، می بایست به رشد هیجانی ورزشکاران نیز توجه نمود و آن ها را برای همکاری و مشارکت در ورزش های گروهی، تصمیم گیری های مسئولانه، مقاومت در مقابل فشار گروه همسالان و تیم مقابل آماده نمود، به طوری که نقش سازنده ای در اجتماع، که روز به روز بر دگرگونی های آن افزوده می گردد، به عهده گیرند(خسروجردی و خانزاده، ۱۳۸۶).
ورزشکاران برای موفقیت در رشته های ورزشی باید سطح مناسبی از ویژگی های کنترل روانشناختی را دارا باشند؛ زیرا به هنگام بازی در موقعیت هایی قرار می گیرند که هیجانات در سطح بالایی وجود دارند و مجبور می شوند در این نوع شرایط پر از هیجان بازی کنند(آقایی، ۱۳۸۶).
مذهب و گرایش های مذهبی و آیینی بدون شک از همراهان دائمی بشر در طول حیات و تحول تاریخی اش بوده است. چنین گرایشی که نیرومندی اش به قدمت تاریخ بشر می رسد، ذهن هر جستجوگری را به پرسش وا می دارد و این سئوال را در ذهن وی برجسته می سازد که علت این گرایش های دیرینه چیست؟ گرایش هایی که از سحری انگاری روابط میان پدیده های جهان تا ارائۀ علیت شناختی های عقلانی، همواره در نوسان بوده-اند. آنگونه که در تحول فکر کودک نیز می توان شاهد این تحول و تطور بود(حیدری نسب، ۱۳۸۳). با پذیرفتن اینکه مذهب یک متغیر مهم در زندگی افراد است، می توان گفت که نفوذ باورها، نگرش ها، رفتارها و ویژگی های ارزشی درون افراد در حوزۀ زندگی آن ها، بایستی جزیی از تحلیل های روانشناختی باشد. دیدگاه ها و نظریات در زمینۀ مذهب در روانشناسی، متنوع و بسیار است. برای مثال، برخی روانشناسان مثل والتسن و همکاران(۱۹۰۹) (به نقل از خداپناهی، ۱۳۷۹) به نقش دین در سلامت روان افراد اشاره می کنند و اینگونه اظهار می دارند که جهت گیری مذهبی ممکن است بعنوان یک الگوی تجربی مفید برای کشف اینکه چگونه دینداری خالص و دینداری با خلوص کمتر می تواند با شخصیت و سلامت روان ارتباط داشته باشد، مفید باشد(خداپناهی و خوانین زاده، ۱۳۷۹).
با توجه به اهمیت برخی از ویژگی های شخصیتی، مانند سرسختی روانشناختی و هیجان خواهی که در عملکرد ورزشکاران نقش بسزایی دارند، پرداختن به عوامل دیگر از جمله نگرش ها و جهت گیری مذهبی که می توانند مرتبط با شخصیت باشند، به جهت برنامه ریزی و بالا بردن دانش مربیان برای ارتقاء عملکرد ورزشکاران می تواند بسیار مفید باشد.
فهرست مطالب:
مقدمه
بیان مسئله
پیشینه تحقیق کامل: خارجی و داخلی
ضرورت و اهمیت موضوع
اهداف تحقیق: اهدف اصلی و فرعی
سوالات تحقیق: سوالات اصلی و فرعی
فرضیات تحقیق: فرضیات اصلی و فرعی
روش تحقیق
جامعه، نمونه ی آماری
روش تجزیه و تحلیل داده ها
جدول زمانبندی شده انجام پایان نامه
منابع فارسی کامل
منابع انگلیسی کامل
فرمت فایل: WORD
تعداد صفحات: 22
مطالب مرتبط