دانلود پاورپوینت پانل های سه بعدی (۳D Panel) 40 اسلاید ppt
پاورپوینت پانل های سه بعدی در ۴۰ اسلاید آماده شده و قابل ویرایش می باشد. در این پاورپوینت به مباحثی از جمله پانل های سه بعدی چیست؟ ، خواص پانل های سه بعدی ، انواع پانل های سه بعدی ، موارد استفاده از پانل های سه بعدی دیواری و سقفی ، مصالح روی پانل های مشبک ، مصارف پانل های تولیدی ، مزایای پانل های سه بعدی ، چند نمونه از استفاده سیستم نوین اجرای ساختمان با پانل های سه بعدی و … پرداخته شده و مطالب کاملی در ارتباط با این مباحث بیان شده است.
پانل های سه بعدی چیست؟
۱- هسته مرکزی که معمولا از عایق پلی استایرن یا پلی اورتان و یا عایق پشم سنگ و بضخامت های ۵ تا ۱۰ سانتیمتر می باشد.
۲- دو شبکه فولادی از مفتول بضخامت ۳ میلیمتر، چشمه های ۸×۸ سانتیمتر و بفاصله ۱ تا ۲ سانتیمتر از هسته مرکزی قرار داشته و بوسیله تعداد زیادی مفتول قطری به هم جوش برقی شده اند.
این پانلها در کارخانه به ابعاد مورد لزوم که نوع دیواری آن معمولا ۱×۳متری و نوع سقفی آن۱×۳ و۸۰/۰ × ۳ متری میباشد تولید و سپس به محل نصب حمل میگردد . پس از نصب از دو طرف در نوع دیواری، با بتن ریز دانه ویا بتن سبک به ضخامت ۳ الی ۴ سانتیمتر پوشش میگردد و در نوع سقفی پس از نصب، روی آن بضخامت ۵ الی ۷ سانتیمتر بتن ریزی می شود.
انواع پانل های سه بعدی:
* پانلهای سه بعدی دیواری:
۱- پانل سه بعدی دیواری باربر:
پانلهای دیواری بار بر را دردیواره سوله ها ، ساختمانهای صنعتی ، دیوارهای محوطه،ساختمانهای بدون استفاده از سازه فلزی یا بتن آرمه(که معمولا یک یا دو طبقه و برای انبوه سازیها می باشد) و … استفاده می نمایند.
۲- پانل سه بعدی دیواری غیر باربر:
پانل های دیواری غیر باربر را در دیوارهای خارجی و داخلی کلیه ساختمانهائی که دارای سازه فلزی یا بتنی هستند ، اجرا مینمایند و بدلیل سبک وعایق بودن و … در برجها و سوله ها بسیار کار برد دارد.
*پانل های سه بعدی سقفی:
عرض پانلهای سقفی بین ۸۰ تا ۱۰۰ سانتی متر است و ضخامت عایق پلی استایرن بکار رفته معمولا ۱۰ تا ۱۵ سانتیمتر می باشد. سقف ها بصورت تیرجه و پانل استفاده می شود و دیگر جزئیات طبق نقشه های اجرائی خواهد بود.
فرمت فایل: پاورپوینت
تعداد صفحات: 40
مطالب مرتبط