دانلود مقاله اثرات بسته بندی بر بازاریابی تاثیر بسته بندی بر بازاریابی نقش بسته بندی در بازاریابی نقش بسته بندی در بازاریابی محصولات شوینده نقش بسته بندی در بازاریابی صنعتی نقش بسته بندی در بازاریابی محصولات کشاورزی نقش بسته بندی در بازاریابی و صادرات گیاهان دارویی
اثرات بسته بندی بر بازاریابی
فهرست مطالب
مقدمه ۱
تعاریف بسته بندی ۴
پیش نیازها و تعاریف اولیه: ۵
شناسایی مواد مختلف قابل استفاده در بسته بندی: ۸
مزایای استفاده از کاغذ در بسته بندی را می توان چنین بر شمرد: ۸
مزایای استفاده از پلاستیک ها: ۹
بسته بندی وسیله ای برای افزایش قابلیت رقابت در بازار ۱۰
ویژگی های عمومی بر چسب بسته بندی مواد غذایی ۱۳
تعاریف و اصطلاحات: ۱۳
ویژگی های نشانه بر چسب مواد غذایی ۱۴
نام و نشانی ۱۷
آگاهی های عمومی ۱۸
زبان ۱۸
۵- نتیجه گیری، پیشنهادات ۱۹
منابع ۲۴
مقدمه
در جوامع صنعتی امروزی، بسته بندی از جمله مهمترین عوامل موثر در فرایند توزیع و فروش کالا محسوب می شود. انسان از دورترین ادوار تاریخ به دلیل نوع زندگی، مهاجرت و سفر، همواره به نوعی نیازمند بسته بندی بوده است ولی شکل نوین بسته بندی در اثر تحولات قرن ۱۶ و پس از آن پدید آمد. حال به بررسی عوامل موثر در تحول بسته بندی می پردازیم.
این عوامل عبارت بودند از:
۱- توسعه ارتباطات تجاری
۲- توانایی در ساخت و ضروف متنوع و مختلف
۳- قابلیت مشخص نمودن کالا توسط نام ها و عناوین تجاری (Mark Trade)
۴- گسترش سواد خواندن که در اثر اختراع چاپ (در قرن ۱۵ میلادی) پدید آمده بود و به مردم این امکان را می داد تا نام ها و مشخصات کالاها را روی ظروف و بستهها بخوانند.
در اواخر قرن هجدهم و اوایل قرن ۱۹ نیز دو ابداع جدید و همزمان، تاثیر بسزایی در رشد بسته بندی پدید آورد:
– اختراع ماشین کاغذ سازی در سال ۱۷۹۸ در فرانسه
– ابداع تکنیک چاپ سنگی (لیتوگرافی) در سال ۱۷۹۸ در آلمان
اما تحول اساسی تری در بسته بندی با ابداع شیوه جدید در سال ۱۸۰۹ میلادی پدید آمد. در این زمان جمعی از سربازان فرانسوی تحت فرماندهی ناپلئون در اثر استفاده از مواد غذائی و سبزیجات فاسد دچار بیماری شده و کارائی نظامی خود را از دست داده بودند، مشکل به حدی جدی بود که ناپلئون حل آنرا در میان مردم به مسابقه گذاشت و برای آن جایزه ای تعیین کرد. نیکلاس آپرت یک قناد فرانسوی ادعا کرد که می تواند با بسته بندی سبزیجات در ظروف خاص از فساد آنها جلوگیری نماید ولی ایده او در اجرا موفق نبود تا آنکه یکسال بعد فردی انگلیسی به نام پیتر وراند Verand Peter برای اولین بار مجوز تولید ظروف فلزی از جنس قلع را دریافت کرد. این ظروف بعد ها به صورت قوطی کنسور جایگاه خاصی در بسته بندی مواد غذایی پیدا نمود…
فرمت فایل: WORD
تعداد صفحات: 26
مطالب مرتبط